Haberler

Suriyeliler Gaziantep'te 4 Yaşındaki Çocuğu Taciz Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te, parkta oynayan 4 yaşındaki M.B.K. adlı kız, Suriye uyruklu oldukları öne sürülen 4 kişi tarafından camide tacize uğradı.

Gaziantep'te, parkta oynayan 4 yaşındaki M.B.K. adlık kız, Suriye uyruklu oldukları öne sürülen 4 kişi tarafından tacize uğradı.

MAHALLELİ BABAANNENİN ÇIĞLIKLARINA GELDİ

Göllüce Mahallesi'nde ekmek fırınında işçi olarak çalışan Ali K., vefat eden kayınpederi Ahmet Karakurt'u toprağa verdikten sonra aynı mahallede bulunan taziye evine eşi ve iki çocuğu ile birlikte gitti. İddiaya göre, anne ve babası cenazeye gelenlerle ilgilenirken M.B.K., taziye evinin yanında bulunan parkta oynamaya başladı. Bir süre sonra M.B.K.'nin kaybolduğunu fark eden yakınları küçük çocuğu aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren aramalardan sonuç alamayan yakınları, sonunda küçük çocuğu mahalledeki bulunan Temizyürek Camisi'nde ağlarken buldu. Babaannesi, bulduğu torununun Suriyeli oldukları iddia edilen 4 kişi tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Babaannenin çığlıkları üzerine kimlikleri belirsiz 4 kişi kaçarken, sesler üzerine gelen mahalle sakinleri ise küçük çocuğu Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan kontrollerde, küçük çocuğun dilinin, tacizde bulunanlar tarafından ısırıldığı ve bu nedenle konuşma zorluğu çektiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın Çocuk Hastanesi'ne giderek bilgi aldığı öğrenildi.

BABA: ÇOCUĞUMA BUNU YAPANLAR BULUNSUN

M.B.K.'nin babası Ali K., yaşadıklarını anlatarak, olayın sorumlularının bulunmasını isteyerek şöyle dedi:

"Cenazemizi toprağa verip geldikten sonra çocuğum ortadan kayboldu. Yaklaşık 2 saat ararken, annem yani babaannesi Camiden gelen ağıt sesi üzerine içeri girdiğinde çocuğumu bütün elbiselerinin 4 kişi tarafından soyulmuş şekilde buldu. Birisi anneme tokat attıktan sonra camiden kaçmış. Kaçan şahısların konuşmalarından anladığımız kadarıyla Suriyeliler. Polise gittik ifade verdik. Şu an çocuğum hastanede. Bütün yetkililere sesleniyorum, böyle ne oldukları belirsiz insanların memleketimizden gönderilmelerini istiyorum. Hepsinden şikayetçiyim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Karakurt Göllüce Suriye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (165)

Kürt:

Suriyeli Kadınları ellememiz Lazım bizimde

20
95
yanıtYanıtla
Hasan:

Burada bazıları mazlumlara laf söylüyor. Suriyeli mazlumlara eleştiri getirmek nasıl bir vicdansızlığın duyarsızlığın ürünüdür. Onlar Eset zulmünden kaçıyor Eseet. Bu tür haberler yapılarak mazlumlar itibarsızlaştırılıyormu? Hani bizler ensardık onlar muhacirdi? Rabiaları ne çabuk unuttunuz. Biz büyük bir milletiz. Böyle büyük bir millete mazlumlara kucak açmak yakışır.

64
44
yanıtYanıtla
bozok:

muhacirler camide ne rezillikler yapıyor okumadım mı... Ne içtin birader sen kafayı iyi bulmuşun ..kirasını istediği için adamı öldürenler senin muhacir dediğin soytarılar değil miydi...

yanıt3
yanıt1
vatansever006:

ne mazlumu lann vatanından kaçan soysuzdur bizim ceddimiz kaçmayı bilmiyomuydu niye kaçmadı aslanlar gibi vatanını korudu savaşa ğirdi karı ğibi kaçana kadar vatanlarından adam ğibi savaşıp şehit olsunlar madem müslümanlar

yanıt24
yanıt4
Kürt:

Suriyelilere acıyıp kucak açanlar o acıdıklarınız altınızdaki ni dahi alacaklar

14
93
yanıtYanıtla
muglali:

1- adam kendi ordusuna karşı mı savaşsın2- kedi köpeğe bile ayda 1500 lira alışveriş yapan insanlar var bodrumda. suriyelilere o kadar değer vermiyolar. 3-şimdi bu olayla bütün suriyeliler genelleme yapılıp linç kampanyasına başlanır. 4- siz ne kadar beddua ederseniz bir gün başınıza gelir.

60
45
yanıtYanıtla
bozok:

6- mümkünse bidaha hiç açma

yanıt1
yanıt0
Gerçek Muğlalı:

Sen Muğlalı Falan Değilsin .. Zira Kendini Bilen Hiç Bir Muğlalı Ne Suriyelileri Nede O Vatan Hainlererine Kucak Açan , Malum Zihniyeti Sevmez Vede Tasvip Etmez .. Sen Muğlalı Değilsin , Sadece Muğlanın Ve Muğlalının Adını Kirletmeye Çalışan Bir Pravakatörsün !! &

yanıt0
yanıt0
T.C:

kendine bir sor , önce aç sefil akrabana mı yardım edersin yoksa ilin tekinemi. . Dünya kadar işşiz genç varken suriyeliler ucuza çalıştırılıyor adil mi bu değil.

yanıt1
yanıt0
osmanlı:

çanakkaleyi anlat sen suriyeli kardeşlerine biraz bişeler öğrensinler

yanıt0
yanıt0
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title