Haberler

Gaziantep'te 130 Okul Birincisi Öğrenciye Bilgisayar Hediyesi

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi 130 okul birincisi öğrenciye diz üstü bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene; Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yerel yöneticiler, öğrenciler ve velileri katıldı. Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime önem verdiklerini ve bu yönde hizmetlerini sürdürdüklerini söyledi. Beşikten mezara kadar eğitimin devam ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

"Eğitim mevzusu gerçekten çok önemli. Dinimizin ilk emri oku. Beşikten mezara kadar okuyun öğrenin diyor ve iki günü bir olan zarardadır diyor. Onun için biz belediye olarak sadece yol yapmadık, tesis yapmadık, kentsel dönüşüm yapmadık, konut yapmadık tabii ki bunları da yaptık ama en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düşüncesiyle ilk göreve geldiğimiz günden itibaren eğitim alanında çok ciddi yatırımlar yaptık. Şu ana kadar 255 trilyon para bu anlamda gençlerimiz için harcandı. Helali hoş olsun. Bundan sonra da harcamaya devam edeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ilçedeki 130 ortaokul ve lise binicisi öğrenciye diz üstü bilgisayarlarını dağıttı.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Cemalettin Yılmaz Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title