Haberler

Gaziantep Şehit Uzman Çavuş Özel, Gaziantep'te Toprağa Verildi

Şehit Uzman Çavuş Özel, Gaziantep'te toprağa verildiTUNCELİ'nin Aliboğazı bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan iki askerden Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Yakup Özel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Özel, Gaziantep'te toprağa verildi

TUNCELİ'nin Aliboğazı bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan iki askerden Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Yakup Özel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te düzenlenen törenle toprağa verildi.

Uzman Çavuş Yakup Özel'in cenazesi, Elazığ'da düzenlenen törenin ardından memleketi Gaziantep'e getirildi. Cenaze aracıyla Oğuzlar Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek helallik alınan şehit Uzman Çavuş Yakup Özel için Bahaeddin Nakıpoğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, şehidin babası Yücel, annesi Sevil, kardeşleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende gözyaşı döken şehidin babası Yücel, annesi Sevil ve kardeşleri Türk bayrağıyla örtülü tabuta sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Tolga Sedat ve Ejder Özel ise törene şehidin keplerini takarak katıldı. Şehidin ağabeylerinden Ejder Özel şehit kardeşinin arkasından "Senin hakkını nasıl öderdim?' diyordun. Ödedin kardeşim. Helali hoş olsun, işin gücün rast gelsin. Sen vatanın için şehit oldun. Ciğerimi parçaladılar, vatanımı parçalayamadılar. Hep cesurdun, en önde giderdin" diye ağıt yaktı. Bekar ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 2 yıldır görev yaptığı belirtilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yakup Özel'in cenazesi, öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'taki şehitlikte toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Elazığ Politika Güncel Haberler

title