Haberler

Gaziantep Protokolünden Bayram Ziyareti

Gaziantep protokolü, Ramazan Bayramı öncesi Gaziantep Çocuk Yuvası, huzurevi, düşkünler yurdu ve Sevgi Evleri’ni ziyaret etti.

Gaziantep protokolü, Ramazan Bayramı öncesi Gaziantep Çocuk Yuvası, huzurevi, düşkünler yurdu ve Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Bayram ziyaretine 5. Zırhlı Tugay Komutanı Cemalattin Doğan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun katıldı. İlk ziyaretini Gaziantep Çocuk Yuvası'na yapan protokol üyeleri, burada çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali Yerlikaya ile oyun oynayan çocuklar, ziyaret süresince güzel dakikalar geçirdi. Çocuk yuvasından ayrılan protokol, daha sonra huzurevine geçti. Protokol üyelerini karşılarında gören yaşlılar, duygusal anlar yaşadı. Yaşlıların bayramlarını kutlayıp, ellerini öpen protokol üyeleri, yaşlılara hediye verip tatlı ikram ettikten sonra bir süre sohbet etti. Protokol üyeleri, yaşlıların sorunları dinledikten sonra düşkünler yurdu ve Sevgi Evleri'ne geçti. Protokol üyeleri, yurttakilere hediye verip sohbet etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Adnan Arslan Fatma Şahin Gaziantep Yerel Haberler

title