Haberler

Gaziantep Pkk?nın Kaçırdığı Askerin Babası: En Acı Babalar Günü?nü Yaşıyorum

PKK'nın kaçırdığı askerin babası: En acı Babalar Günü'nü yaşıyorumErzincan'daki birliğine giderken Tunceli'de yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan ve 9 aydır kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Müslüm Altıntaş'ın babası Şevket Altıntaş, en acı babalar gününü yaşadığını söyledi.

PKK'nın kaçırdığı askerin babası: En acı Babalar Günü'nü yaşıyorum

Erzincan'daki birliğine giderken Tunceli'de yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan ve 9 aydır kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Müslüm Altıntaş'ın babası Şevket Altıntaş, en acı babalar gününü yaşadığını söyledi.

Acemi birliğini tamamladıktan sonra dağıtım izni için memleketi Gaziantep'e gelen Müslüm Altıntaş, geçen yıl 2 Ekim günü birliğine teslim olmak üzere otobüsle Erzincan'a hareket etti. Tunceli'nin Pülümür İlçesi kırsalında yol kesen teröristler, er Müslüm Altıntaş ile Ağrı'ya giden er Adil Kavaklı'yı kaçırıldı. Oğulları Müslüm'ün kaçırıldığı haberiyle büyük üzüntü yaşayan Songül ve Şevket Altıntaş, aylardır haber alamadıkları oğullarına bir an önce kavuşmayı bekliyor.

EN ACI BABALAR GÜNÜ

PKK'nın elinde olan er Müslüm Altıntaş'ın KOAH hastası olan babası Şevket Altıntaş, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi. Oğlunun bir an önce teröristlerin elinden kurtulması için her gün dua ettiğini belirten Şevket Altıntaş, en acı Babalar Günü'nü yaşadığını kaydetti.

Babalar Günü ile birlikte acısının katlandığını ifade eden Şevket Altıntaş, "Ne babalar günü kaldı ne anneler günü kaldı. Oğlum şu an acaba ne yapıyor? Bu düşünce beni kahrediyor. Acaba işkence mi ediyorlar? Ben oğlumu istiyorum. Oğlum yanımda olsaydı, keşke yarın Babalar Günü'nde bana hediye verseydi" dedi.

Böyle özel günlerde acılarının katlandığını belirten Şevket Altıntaş, "Ben Kürdüm. PKK Kürtler için savaştığını söylüyor ama Kürtlerle savaşıyor. Beni bu hale koymaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Songül Altıntaş ise oğlunu çok özlediğini belirterek yetkililerden çocuğunun bir an önce kurtarılması ve kendilerine verilmesini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Babalar Günü Gaziantep Altıntaş Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title