Haberler

Gaziantep Oto Yıkamacı Çifte Silahla Öldürüldü

Oto yıkamacı çifte silahla öldürüldüVIDEO YOKGAZİANTEP'te oto yıkamacı 19 yaşındaki Muhammet Kaya, 14 suçtan kaydı bulunan husumetli olduğu komşusu Kadir Yılmaz tarafından evinin önünde önce tabanca sonra tüfekle vurularak öldürüldü.

Oto yıkamacı çifte silahla öldürüldü

VIDEO YOK

GAZİANTEP'te oto yıkamacı 19 yaşındaki Muhammet Kaya, 14 suçtan kaydı bulunan husumetli olduğu komşusu Kadir Yılmaz tarafından evinin önünde önce tabanca sonra tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, dün gece Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kadir Yılmaz, motosikletiyle geldiği evinin bulunduğu sokakta gördüğü daha önce aralarında anlaşmazlık olan arkadaşı ve komşusu Muhammet Kaya ile tartıştı. Küfürleşmeyle başlayan tartışmada öfkelenen Yılmaz, yanındaki tabancayla Kaya'ya evinin önünde bir el ateş etti. Yılmaz, daha sonra aynı sokaktaki evinden aldığı tüfekle Kaya'ya art arda ateş açtı. Kurşun ve saçmalara hedef olan Kaya ağır yaralanırken, Yılmaz motosikletiyle olay yerinden kaçtı. Muhammet Kaya, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Kaya, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan ve bekar olan Kaya'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, 'Hırsızlık, kasten yaralama ve yağma-tehdit' suçlarından 14 kaydı bulunan şüpheli Kadir Yılmaz'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Kaya Kadir Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title