Haberler

Gaziantep Kuzen Kavgasında Ateşlenen Tüfek, Yoldan Geçeni Yaraladı

Kuzen kavgasında ateşlenen tüfek, yoldan geçeni yaraladıGAZİANTEP'te, iki kuzen arasında çıkan kavgada ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, o sırada yoldan geçen 42 yaşındaki Ömer B.'yi yaraladı.

Kuzen kavgasında ateşlenen tüfek, yoldan geçeni yaraladı

GAZİANTEP'te, iki kuzen arasında çıkan kavgada ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, o sırada yoldan geçen 42 yaşındaki Ömer B.'yi yaraladı.

Olay, öğleden sonra Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Eski Dülük Caddesi üzerinde karşılaşan Mehmet D. ile teyzesinin oğlu Ali Y. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında teyze oğullarından biri diğerine yanındaki tüfekle ateş etti. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalar bu sırada yolda yürüyen Ömer B.?ye isabet etti. Ömer B. kanlar içerisinde yere yığılırken, kavga eden Mehmet D. ile Ali Y. ise olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Ömer B.'yi ilk müdahalesini yapıp ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan Ömer B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kaçan kuzenlerin bulunması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka 3. Sayfa Haberler

title