Haberler

Gaziantep - Kurtulmuş Kimse Türkiye'nin Iç Işlerine Burnunu Sokmasın

Kurtulmuş Kimse Türkiye'nin iç işlerine burnunu sokmasın (3)İŞÇİLERLE YEMEK YEDİBaşbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, cuma namazının ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Kurtulmuş Kimse Türkiye'nin iç işlerine burnunu sokmasın (3)

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, cuma namazının ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Burada işçilere seslenen Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı. Mevcut sistemin miadını doldurduğunu kaydeden Kurtulmuş, şöyle konuştu

Ülkenin kalkınması, müteşebbislerin sermaye koyması ve işçilerin emek koymasıyla mümkündür. Bizim üzerimize düşen, bu ortamı hazırlamaktır. Siz çalışıyorsunuz, patronlar çalışıyor, biz de gece gündüz çalışıyoruz. Ortak hedefimiz daha güçlü ve büyük bir Türkiye oluşturmaktır. Allah hepimizin bu iyi niyetle yapmış olduğu çalışmaların karşılığını versin. Türkiye geçmiş dönemlerde nice ekonomik krizler, nice istikrarsız dönemler yaşadı. En fazla etkilenen şehirlerden biri de Gaziantep oldu. Ne zaman Türkiye genişledi, büyüdüyse Gaziantep'te büyüdü. Türkiye'de önümüzde bir referandum var. Bu referandum her birimiz için geleceğimiz için çok önemli. Geçmişte şu veya bu partiye oy vermiş olabilirsiniz. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Bu sistemini artık miadı doldu. Bu sistem artık Türkiye'yi taşımıyor. Türkiye büyük meydan okumalarla karşı karşıya aynı zamanda da çok büyük imkanları var.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin sistem tıkanıklığını kaldıracağını ve Türkiye'nin yoluna devam edeceğini ifade eden Kurtulmuş, 67 yılın özeti kısa süreli hükümetler, kurulamayan hükümetler ve maalesef 17 ayda şuraya bir market kursanız market 17 ayda ancak çalışır hale gelir. Dolayısıyla 17 aylık, 25 günlük hükümetler oldu. Türkiye bu kısa süreli hükümetlerle zaman kaybetti. Eğer sistem kilitlenirse olur mu olur, oldu mu oldu. Sistem kilitlenirse birileri askeri darbe yapmasın, kararı halk, millet versin. Efendim bir sabah Cumhurbaşkanı kalkacak, kafası bozulacak, meclisi feshedecek. Yok böyle bir şey. Hiç bir sorumlu siyasetçi bunu yapmaz. Dolayısıyla Türkiye bir daha sistem kilitlenmesini yaşamayacak. Dolayısıyla Türkiye tıkır tıkır çalışacak diye konuştu.

Kurtulmuş, Avrupa ülkelerini de Türk bakan ve milletvekillerine yönelik tutumlarını da eleştirerek, şunları söyledi

Türkiye bu sistemle ayaklarındaki prangaları çıkarırsa, siyasi çatışmalarla kavga etmeyecek, vakit kaybetmeyecek. Türkiye çok daha güçlü ve hızlı bir şekilde karar alacak. Türkiye Allah'ın izniyle yeni sistemle giderse, 25 milyon dolarla seviyesine gidecek. İstiyorlar ki Türkiye'nin ayaklarında prangalar bağlı kalsın. Bu millet, Allah'ın izniyle 16 Nisan'da 'Evet, evet, evet' diyecek ve bütün bu oyunları bozacak. Mesele Tayyip Erdoğan, Ak Parti meselesi değildir. Herkes Türkiye'nin gerçeklerini, Türkiye'nin düşmanlarının yaptığını düşünsün ve bunun ne kadar önemli bir memleket meselesi olduğunu düşünsün ve ona göre oy versin.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Numan kurtulmuş Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title