Haberler

Gaziantep Koray Aydın MHP'deki Değişim AK Parti'yi Etkiler

Koray Aydın: MHP'deki değişim Ak Parti'yi etkilerMHP genel başkan adaylarından Koray Aydın, parti yönetimindeki değişimle birlikte, bazı 'gayrı memnun' AK Partili milletvekillerinin de MHP'ye geçebileceğini savundu.

Koray Aydın : MHP'deki değişim Ak Parti'yi etkiler

MHP genel başkan adaylarından Koray Aydın, parti yönetimindeki değişimle birlikte, bazı 'gayrı memnun' AK Partili milletvekillerinin de MHP'ye geçebileceğini savundu.

Koray Aydın, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Gaziantep'te basın mensuplarıyla buluştueldi. Aydın, kongre sonrasında çıkacak sonucun Türk siyasetinin geleceğini belirleyeceğini söyledi. Ülkenin kötü durumda olduğunu savunan Aydın şöyle dedi: " Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki bir dinamik değişimle beraber Türk milletinin tamamına hitap ederek, bir siyasal hareket haline dönüşerek, Türk milletinin iktidar alternatifi bir parti haline gelmesine imkan ve fırsat vereceğini düşünüyorum."

'ALAYI GEÇERSİZ'E CEVAP

Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 19 Haziran'da yapılan tüzük kongresi için söylediği 'Alayı geçersiz' sözü için ise şunları söyledi: "19 Haziran'daki kongre, birinin aklına gelip de yapılan bir kongre değildir. Yani hukuk, süreçten geçilerek yapılan bir kongredir. Yargıtay kararı var. Dolayısıyla böyle bir sürece geçersiz demek mümkün değildir."

'AK PARTİ'DEN MHP'YE GEÇENLER OLABİLİR'

MHP'de yaşanacak değişimle birlikte bazı AK Partili milletvekillerinin MHP'ye geçebileceğini ifade eden Koray Aydın, şöyle konuştu:

"MHP'de bir değişim olması halinde AKP'ye de etkileri olacaktır. Milletvekili bazında da olur, insan kaynaklarındaki hareketlenmede de olur. Bu bakımdan Türk siyasal yaşamı yeniden şekillenir. Bizimle temas halinde olan bazı insanlar var. Bu süreçte orada da çok gayri memnun varmış, onu da anladık. Yani orada da çok memnun olmayan insanlar var."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Koray Aydın Gaziantep AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title