Haberler

Gaziantep Kolej Vakfının Çöpte Hayat Var Projesi İlgi Gördü

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Çöpte Hayat Var Projesi kapsamında atık malzemelerden hazırlanan 20 adet özel tasarım kıyafet büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen bir etkinlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulundan 20 öğrenci tarafından hazırlanan ve sunumu gerçekleştirilen "Çöpte Hayat Var Projesi" büyük ilgi gördü. Öğrenciler tarafından hazırlanan ve atık malzemelerden oluşan giyecekler, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde sergilenirken sergiyi ziyaret edenlerin büyük ilgi gösterdiği koleksiyon öğrencilere ödül getirdi. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan vatandaşlar GKV Özel Okullarının çevreye ve doğaya olan duyarlılığının önemine dikkat çekti. Konuyla ilgili değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Resim Dersi Zümre Başkanı Hayal Akman Bazoğlu, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevre haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda öğrencilerimizin "Çöpte Hayat Var Projesini sergiledik. Atık malzemeden yapılan ve herkesin ilgisini çeken özel tasarım 20 adet kıyafet hem kurumumuzun hem de öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılığının en önemli göstergesiydi. Öğrencilerimizin doğaya ve yaşadıkları çevreye olan duyarlılıklarını arttırma yönündeki etkinliklerimiz ve çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
title