Haberler

Gaziantep Kolej Vakfı Takımı Dünya Dördüncüsü

Yunanistan'da XI. Uluslararası Mınd Lab Olimpiyatlarına katılan GKV Özel Ortaokulu Mınd Lab Takımı olimpiyatlarda dünya dördüncüsü oldu. Ferdi karşımalarda da dünya üçüncülüğü ve dördüncülüğü elde eden sporcular için GKV Özel Okullarında özel bir tören düzenlendi.

Yunanistan'ın Halkidiki kentinde gerçekleştirilen Yunanistan'da XI. Uluslararası Mınd Lab Olimpiyatlarına Türkiye'yi temsilen katılan GKV Özel Ortaokulu Mınd Lab Takımı olimpiyatları dünya dördüncüsü olarak tamamladı. Ferdi karşılaşmalarda GKV Özel Ortaokulu Öğrencilerinden Ahmet Kayıran dünya üçüncüsü olurken yine ferdi karşılaşmalarda aynı takımda yer alan Ali Ayhan, Atalay Hoylu ve Talha Dayıoğlu'da dünya dördüncülüğünü elde ettiler.

GKV Özel Okullarında düzenlenen törenle derece elde eden sporculara günün anısına birer plaket verilirken sporcular mutluluklarını aileleri ve öğrencilerle paylaştı. Yarım asırdan fazla bir süredir eğitim alanında önemli hamleler yaparak Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasına katkılar sağlayan GKV Özel Okullarının akademik başarılarının yanı sıra birçok alanda da gerek ulusal gerekse uluslararası arenada önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Genel Müdür Müfit Taşlıyar, "Yunanistan'ın Halkidiki kentinde gerçekleştirilen Yunanistan'da XI. Uluslararası Mınd Lab Olimpiyatlarına Genel Müdür Yardımcımız Kasım Ateş'in rehberliğinde katılan GKV Özel Ortaokulu Mınd Lab Takımı takım halindeki müsabakaları dünya dördüncüsü olarak tamamladı. Ferdi karşılaşmalarda öğrencilerimizden Ahmet Kayıran dünya üçüncüsü olurken yine ferdi karşılaşmalarda Ali Ayhan, Atalay Hoylu ve Talha Dayıoğlu'da dünya dördüncülüğünü elde ettiler. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. İlk kez böyle bir olimpiyata katılıyorlar. Öğrencilerimizin müsabakalara hazırlanmasında emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Ela Nazlı Sayıner ve Derya Atilla'nın şahıslarında katkı sağlayan bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yıllarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

GKV Özel Okullarında düzenlenen törende başarılı sporculara GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş tarafından başarı plaketlerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi. Törene katılan öğrenci velileri de çocuklarının başarılarının bir tesadüf olmadığını GKV Özel Okullarında verilen eğitimin ve yeteneklerin geliştirilmesine yönelik çalışmaların sonucu olduğunu belirterek okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunanistan Ali Ayhan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title