Haberler

Gaziantep Kolej Vakfı Şampiyonluk Ödülünü Hindistan'da Alacak

Güncelleme:

Dünya okulları arasında "En İyi Proje Ödülünü kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Vakfı "Engelsiz Düşünceler" proje ekibi ödüllendirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen ödül töreninde öğrencileri kutlayan Genel Müdür Müfit Taşlıyar uluslararası bir yarışmada birincilik elde etmenin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek sonucun sadece Gaziantep için değil Türkiye içinde büyük önem taşıdığını belirtti.

Gaziantep Kolej Vakfı "Engelsiz Düşünceler" proje ekibi "Engellilere Empatiyi Arttırma" projeleriyle katıldıkları Uluslararası ICT Seagulls Bilişimci Martılar yarışmasında en yüksek puanı alarak "The Best Project" (En iyi proje ) ödülünü alarak yeni bir başarıya imza attılar. Uluslararası arenada GKV Özel Okullarının yanı sıra Gaziantep ve Türkiye'nin temsil edilmesinin kendileri için ayrı bir gurur kaynadığı olduğunu ifade eden proje lideri GKV Özel Liseleri İngilizce öğretmeni Nursev Kadıoğlu "Bu projeyi seçmemizdeki amacımız öğrencilerimize önyargısız ve ayrımcılık yapmadan toplumda engelli ve engelsiz her kesimin eşitlik içerisinde yaşayabileceğinin bilincini vermek ve kalıcı değerler yaratmaktı. Bir yıl süren 9 öğrencimizle yürüttüğümüz uluslararası projemiz bize en iyi proje ödülünü getirdi. Bu ödülümüzü Hindistan'da Unesco Barış Ödüllü Montessoru Schoolda Atatürk Salonunda almak Atatürk ilkelerine son derece bağlı okulumuz ve bizim için ayrıca büyük bir onur olacaktır.Öncelikle çalışmalarımızda samimi desteklerini her zaman yanımızda hissettiği Mütevelli Kurul Başkanımız Sayın Nüket Ersoy başta olmak üzere Genel Müdürümüz Müfit Taşlıyar'a ve Okul Müdürümüz Ülkü Ulutaş'a, proje uygulamasında bizimle birlikte çalışan maddi yardımlarda bulunan tüm mezunlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu ödülü Türkiye'ye ve ulusumuza armağan ediyoruz" dedi.GKV Özel Okulları İngilizce Öğretmeni Nursev Kadıoğlu liderliğinde, İngilizce Öğretmeni Nilüfer Bolat rehberliğinde yapılan çalışmalarda GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Büşra Abdulkadiroğlu, Oya Suran, Baha Orhan, Edip Sevindi, Pelin Kazaz, Elif Kazaz, Yağmur Başoğlu, İpek Ekmekçi ve Defne Özmen yer alarak uluslararası bir başarıya ortak imza atmışlardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Kadıoğlu Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title