Haberler

Gaziantep Kitap Fuarı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) kitap fuarında bir kütüphane oluşturdu.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) kitap fuarında bir kütüphane oluşturdu.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Kitap Fuarı'nda GTO'nun Türkçe ve İngilizce iki dilde hazırladığı "Güneşin ve Ateşin Tadı" adlı kitap, ilgi çekti.

GTO standına gelen ziyaretçilere kitap hakkında bilgi verildi, kitabın mobil uygulaması da tanıtıldı.

"Güneşin ve Ateşin Tadı" kitabını dileyen herkes, IOS ve android marketlerden ücretsiz indirebilecek.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, girişimciliğin ancak kitap okuyarak devam edebileceğini belirterek, okumayan ve araştırmayan bireylerin plan ve proje geliştirmesinin mümkün olmadığına dikkat çekti.

Kitap okumayla ilgili farkındalık kampanyası başlattıklarını kaydeden Bartık, Gaziantep'in kitap okuma oranına kampanyayla katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Fuarda bir kütüphane oluşturduk, 'Al Götür, Oku Getir' uygulamasıyla insanları okumaya sevk edeceğiz. Kütüphaneyi fuarın ardından odamıza taşıyacağız. Okuduğunuz kitapları bu kütüphaneye bağışlayabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde bu çalışmayı iş yerlerinde ve okullarda yaygınlaştırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bartık, Gaziantep'in gastronomi dalında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağına" girdiğini hatırlatarak, "Bu kültürü, bu eşsiz ve özel yemeklerimizi tanıtan çok özel bir kitap hazırladık. İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan 'Güneşin ve Ateşin Tadı' isimli bu kitap, hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde çok güzel tepkiler aldı ve üçüncü baskısı yayınlandı. Şimdi de bu kitabı mobil ortama taşıdık." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title