Haberler

Gaziantep Islahiye'de Parklarda Mobil Polis

Islahiye'de parklarda mobil polisGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mobil Park Polisi' uygulaması kapsamında 2 polis ve 1 zabıtadan oluşan ekip, parklarda görev yapıyor.

Islahiye'de parklarda mobil polis

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mobil Park Polisi' uygulaması kapsamında 2 polis ve 1 zabıtadan oluşan ekip, parklarda görev yapıyor.

İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'ın talimatıyla havaların ısınmasıyla birlikte ilçede bulunan 3 parkta, 'Mobil Park Polisi' uygulaması başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, projenin hayata geçirilmesiyle birçok suça karışmış şahıslar ile vatandaşları rahatsız eden kimi şahısların park ve bahçeleri tercih ettiği belirtilerek, parklarda yaşanan olumsuz olaylara da en hızlı şekilde müdahale etme fırsatı oluşturmasıyla olumsuzlukların son bulduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title