Haberler

Gaziantep - İdris Bal Türkiye'de Din ile Siyaset Yapılmamalıdır

İdris Bal Türkiye'de din ile siyaset yapılmamalıdır DEMOKTRATİK Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı ve Kütahya Milletvekili İdris Bal, partisinin Gaziantep İl Başkanlığı binasının açılışını yaptı, Türkiye'de din ile siyaset yapılmamalıdır dedi.

İdris Bal Türkiye'de din ile siyaset yapılmamalıdır

DEMOKTRATİK Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı ve Kütahya Milletvekili İdris Bal, partisinin Gaziantep İl Başkanlığı binasının açılışını yaptı, Türkiye'de din ile siyaset yapılmamalıdır dedi.

Osmaniye'deki temaslarının ardından öğleden sonra Gaziantep'e gelen İdris Bal, partisinin İl Başkanlığı'nın açılış törenine katıldı. İl Başkanlığı binasının açılışını yapan İdris Bal, Türkiye'deki siyaset anlayışını eleştirdi. Din ile siyaset yapılmaması gerektiğini belirten Bal, İstiklal mahkemelerine 'Hayır' diye gelenler, İstiklal mahkemelerinin daniskasını kuruyor. Sulh Ceza Hakimlikleri, 21'inci yüzyılda AK Parti'nin İstiklal mahkemeleridir. Evrensel hukuk normlarına uymaz. Bir dizi filminden terör çıkartılıyor. Gerçek terör 'Ben buradayım' diye bağırırken medyaya baskı yapılıyor. Hırsızın peşinden koşan polis alınarak hapse atılıyor. Öyle bir iktidar var ki yolsuzluğa, yoksulluğa, yasaklara, fişlemeye 'Hayır' diye geliyor; yasaklamanın, fişlemenin daniskasını yapıyor. Türkiye'de din ile siyaset yapılmamalıdır diye konuştu. Bal, daha sonra partililerle bir araya geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İdris Bal Kütahya Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

scud:

bu baklavayı fazla yemiş herhalde.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title