Haberler

Gaziantep Hücre Evi Baskınında 'Canlı Bomba' Kendini Patlattı: 3 Polis Şehit, 9 Yaralı

Hücre evi baskınında 'canlı bomba' kendini patlattı: 3 polis şehit, 9 yaralı (EK)ŞEHİT POLİSLERİN KİMLİKLERİGaziantep'te polisin hücre evine düzenlediği IŞİD'li teröristlerin, hücre evine düzenlenen operasyonda 'canlı bombanın kendisini infilak ettirmesiyle yaşanan saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri belirlendi.

Hücre evi baskınında 'canlı bomba' kendini patlattı: 3 polis şehit, 9 yaralı (EK)

ŞEHİT POLİSLERİN KİMLİKLERİ

Gaziantep'te polisin hücre evine düzenlediği IŞİD'li teröristlerin, hücre evine düzenlenen operasyonda 'canlı bombanın kendisini infilak ettirmesiyle yaşanan saldırıda şehit olan polislerin kimlikleri belirlendi. Saldırıda şehit olan polislerin İlhan Güleç, Yaşar Polat ve Hüseyin Cengiz olduğu belirtildi. İlhan Güleç'in Kahramanmaraş, Yaşar Polat'ın Kilis, Hüseyin Cengiz'in ise Osmaniye nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Şehit polisler, yarın Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlanacak.

TERÖRİSTLERİN CESETLERİ ADLİ TIP'TA

Gaziantep'te, Güneykent ve Burak Mahallesi'nde polisin hücre evi baskını sırasında üzerlerinde bulunan patlayıcıları infilak ettirmesiyle yaşamını yitiren Mehmet Kadir Cabael ile kimliği henüz belirsiz teröristin parçalanan cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından cenaze araçlarına taşındı. Teröristlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polislerin geç saatlere kadar süren incelemesinin ardından patlama yaşanan evlerdeki eşyaların da sokağa savrulduğu görüldü. Polisler, evlerdeki bazı bilgisayar kayıtlarına da el koydu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Cengiz Yaşar Polat Gaziantep Güncel Haberler

title