Haberler

Gaziantep Genç İş Adamları Derneği Başkanı Bora Tezel Açıklaması

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Bora Tezel, "19 Mayıs 1919’un, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 97. Yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutladığımız bu anlamlı gün bizler için önemli bir mirastır" dedi.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Bora Tezel, "19 Mayıs 1919'un, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 97. Yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutladığımız bu anlamlı gün bizler için önemli bir mirastır" dedi.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Bora Tezel, yayımladığı mesajında 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Tezel, mesajında "Bir milleti ulus yapan tarihi dönüm noktaları vardır, 19 Mayıs da şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış bir dönüm noktasıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı milli mücadelemizin başladığı gün olması itibari ile çok özel bir önem arz etmektedir. Gençlerimize, bizlere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilmiş bu gün vesilesi ile ülkemizi ileriye taşıyacak en büyük itici güç ve umudumuz, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verdiğimiz önemi ve kıymeti bir kere daha vurgulamakta büyük fayda bulunmaktadır" ifadelerini kullandı. Tezel, mesajında "19 Mayıs 1919'un, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 97. yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutladığımız bu anlamlı gün bizler için önemli bir mirastır. Değerleri ve dinamizmi ile dünyanın önde gelen ülkeleri arasında gelen ülkemiz gençlerimizin omuzlarında yükselmektedir. Türkiye'mizin cumhuriyet sevgisi ile yetişmiş yeni nesilleri ile gelişimini hızla devam ettireceğine inancımız sonsuzdur. Bu inancımızın da en büyük teminatı tabii ki gençlerimizdir. Bir neslin, bir ulusun kalkınması, ileriye taşınması ancak ve ancak yeni nesillerin doğru, bilinçli ve başarılı bir şekilde yetişmesi ile sağlanabilir. Gençlerimize, onların özgüvenlerine yatırım yapmak hepimizin boynunun borcudur. Bu borç hem ailelere hem toplumdaki her bir bireye düşmektedir" ifadelerine yer verdi.

Tezel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıl dönümünün tüm Türkiye'ye kutlu olmasını temenni etti. Tezel, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ve ülke için canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve saygıyla andığını, uğrunda canlarını hiç düşünmeden verdikleri emanetin emin ellerde olduğunu belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Gaziantep 19 Mayıs Samsun Yerel Haberler

title