Haberler

Gaziantep Erdoğan Daiş'in Suriye ve Irak'tan Temizlenmesi İçin Her Türlü Katkıyı Vereceğiz

Dha Yurt - Erdoğan DAİŞ'in Suriye ve Irak'tan temizlenmesi için her türlü katkıyı vereceğiz (1)

'İSTERİZ İDAM' SLOGANLARINA YANIT BU KARARI ONAYLARIM

PENSİLVANYA'DAKİ ŞARLATANIN PEŞİNDEN GİDENLERİNİZ VARSA BURADAN KOPUN

DEVLET BAŞKANLARIA DİYORUZ Kİ 'YA O YA BİZ'

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te katıldığı 'Birlik ve Kardeşlik' mitingindeki konuşmasında terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, DAİŞ'in Suriye ve Irak'tan temizlenmesi için yürütülen çalışmalara her türlü katkıyı vereceğiz. Cerablus'ta, Başika'da bunun için varız. Gerekirse diğer bölgelerde de aynı şekilde sorumluluk üstlenmekten kaçınmayacağız. PYD denilen bölücü örgütün Suriye kolu hususunda da aynı kararlılığa sahibiz. Bu terör örgütünün de kökünü kazıyana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz dedi.

HALA KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEYEN MEVTALARIMIZ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te 'Birlik ve Kardeşlik' mitingine katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki mitingde hitap eden Erdoğan, Gaziantep'te 55 kişinin hayatını kaybettiği bir kına gecesine yönelik düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Gaziantep, terörün en alçak yüzüne maruz kaldı. Terör, 14 yaşında bir çocuğu intihar bombacısı olarak kullanıp, Akdere Mahallemizdeki bir kına gecesinde adeta kan akıttı; canlar aldı. Saldırı öylesine vahşiydi ki hala kimliği tespit edilemeyen mevtalarımız var. Saldırıda vefat edenlerin yakınlarıyla birlikte tüm Türkiye'nin tüm Gaziantep'in başı sağ olsun. Bir çocuğu kullanarak, çocukları, bebekleri, masum insanları katledecek kadar gözü dönen bu hainler akıttıkları kanda mutlaka boğulacaklardır ifadelerini kullandı.

'İSTERİZ İDAM' SLOGANLARINA YANIT BU KARARI ONAYLARIM

Konuşması sırasında atılan 'İsteriz idam' sloganlarına karşılık veren Erdoğan, dünyanın büyük bir çoğunluğunda hala idam cezasının olduğunu hatırlatarak, Bu konuda düşüncemi sizlere hep söyledim. Milletim idam istiyor, değil mi Bunun kararını verecek merci, Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir; çünkü oradakiler sizin vekilleriniz ve yasama organı. Sizin bu talebinizi ben kendilerine ilettim. Bugün yine buradan iletiyorum. Bunu müzakere etmeliler ve ondan sonra kararı vermeli, karar önüme geldiğinde de ben düşüncemi söylüyorum. Ben bu kararı onaylarım. Neden Bir taraftan darbe girişiminde 241 evladımız şehit olacak. Burada 54, öbür tarafta 16. Devamlı bu tür eylemlerde bunca insanımız öldürülecek, öldürenler elini kolunu sallaya sallaya gezecek veya cezaevlerinde beslenecekler. Bugün dünyanın büyük bir çoğunluğunda hala idam cezası vardır. Kara Avrupa'sı hariç. Türkiye, terör örgütlerinin ve terör yöntemlerinin hiçbirine teslim olmamıştır, olmayacaktır diye konuştu.

CERABLUS BOŞALTILDI

Fırat Kalkanı operasyonuna değinen Erdoğan, Cerablus'un boşaltıldığını vurgulayarak, Terör örgütlerini kullanarak, bu ülkeyi, bu milleti dize getirebileceklerini sananlar; yarın kendi ellerinde patlayacak bir bombanın pimini çektiklerini bilmelidirler. İşte Cerablus, ne oldular Karkamış'ı rahatsız ettiler. Sürekli Karkamış'a havan toplarıyla saldırdılar. Bir sabır, iki sabır, üç sabır, dört, beş, on. Sabır, sabır, sabır. Artık yetti, dedik. Gereği yapılacak, dedik. Şimdi Cerablus boşaltıldı. Cerablus'un sahipleri şimdi Cerablus'a yerleşmeye başladı. Gaziantep'te de Cerabluslu kardeşlerimden Cerablus'a dönmek isteyenlere her türlü yardımı vereceğiz. Artık herkes yerini bilecek. Özgür Suriye Ordusu'na her türlü desteği verdik ve onlar da gerekli operasyonu yaptı dedi.

PENSİLVANYA'DAKİ ŞARLATANIN PEŞİNDEN GİDENLERİNİZ VARSA BURADAN KOPUN

15 Temmuz günü yaşanan darbe girişimine yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu Buradan sesleniyorum. Devletin tüm kurumlarında olanlara sesleniyorum. Eğer Pensilvanya'daki bu şarlatanın peşinden gidenleriniz varsa artık buradan kopun. Kopmadıysanız, milletimize sesleniyorum. Bu şarlatanın peşinden gidenleri bilenleriniz varsa bunları karakollarıma, savcılıklarımıza bildirin ve gereğini yapalım. Bunlarla beraber yürümeyeceğiz. Çünkü bunlar vatanımıza, Silahlı Kuvvetler'imize, emniyet teşkilatımıza ihanet ettiler

DEVLET BAŞKANLARIA DİYORUZ Kİ 'YA O YA BİZ'

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve emniyet teşkilatının içindeki Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının temizleneceğini belirten Erdoğan, Silahlı Kuvvetler'imizin içerisindeki bu bir azınlık grup, askeri elbiseye bürünmüş bunlar da temizlenecek. Daha var, bitmedi. Polisimizin içinde, bunlar da temizlenecek. ya kendileri bırakıp gidecekler ya da bunları bi bulup çıkaracağız. Aynen kanser hücresi gibi bunları kazıyacağız, çıkaracağız, sağlam bir vücuda sahip olacağız. Tüm dünyayı bu konularla ilgili arıyoruz. Tüm devlet başkanlarıyla konuşuyoruz. Kendilerine anlatıyoruz, diyoruz ki 'Ya o ya biz'. ifadelerini kullandı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TAMAMEN BİTECEĞİ GÜNLER YAKIN

IŞİD'in gerçekleştirdiği terör eylemlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, DAİŞ denilen proje örgüt, aziz dinimizin değerlerini istismar ederek, kandırdığı insanlarla birlikte yüzlerce masum vatandaşımızın kanını döküyor olsa da elde ettiği ve edebileceği hiçbir şey yoktur. Bunlar Rabb'imizi istismar ediyorlar. Allah'ı istismar ediyorlar. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Her gecenin sabahı olduğu gibi bu terör örgütlerinin tamamen biteceği günler de yakındır. Bu millet güçlüdür. Bu devlet güçlüdür açıklamasında bulundu.

DAİŞ'İN SURİYE VE IRAK'TAN TEMİZLENMESİ İÇİN HER TÜRLÜ KATKIYI VERECEĞİZ

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü Arzumuz daima barıştan, huzurdan, esenlikten yanadır. Bölgemizin terör örgütlerinden temizlenmesi için üzerimize düşenleri yapmakta kararlıyız. Sınırlarımız içinde ve yakınında hiçbir terör örgütünün faaliyetine asla müsamahamız yoktur, olmayacaktır. Bölücü örgüte yönelik operasyonlarımız kesintisiz devam edecektir. DAİŞ'in Suriye ve Irak'tan temizlenmesi için yürütülen çalışmalara her türlü katkıyı vereceğiz. Cerablus'ta, Başika'da bunun için varız. Gerekirse diğer bölgelerde de aynı şekilde sorumluluk üstlenmekten kaçınmayacağız. PYD denilen bölücü örgütün Suriye kolu hususunda da aynı kararlılığa sahibiz. Bu terör örgütünün de kökünü kazıyana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Bilinmelidir ki 15 Temmuz'da FETÖ'ye yol vermeyen bu milletin diğer terör örgütleriyle mücadele konusundaki kararlılığı da gücü de katlanarak, artmıştır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Suriye Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
title