Haberler

Gaziantep Emo Seçim Heyecanı

23 Şubat Pazar günü Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) mensupları yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gidiyor.

23 Şubat Pazar günü Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) mensupları yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gidiyor.

Gaziantep EMO Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan İbrahim Öztan, mevcut yönetim kurulu başkan ve üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni dönemde EMO bayrağını daha iyi noktalara taşıyabilmek için genç ve dinamik bir ekiple göreve gelmek istediklerini söyledi.

Öztan, "Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubemizi oluşturmaya çalıştığımız genç ve dinamik kadromuzla daha parlak günlere taşıyıp, odamızı güçlendirmek için siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak, ülkemizin ve meslektaşlarımızın menfaatlerini birinci planda tutabilmek adına birlik ve beraberliğimizi sağlayıp birlikte yürüyebilmek ilk hedefimizdir. Meslek odamızın kuruluş amaçlarında açıkça belirtildiği gibi "Meslek, ülke ve üye çıkarını korumak" en önemli amacıdır. Bu çıkarları sağlıklı bir şekilde koruyabilmek adına siyasi düşüncelerden arınmış bütün üyelerine ve görüşlere eşit mesafede bir yönetim sergilemek en büyük sorumluluğumuzdur. Mevcut yönetimdeki meslektaşlarımızın ve yeni yönetim dönemi için aday olan bizlerin muhakkak ki gördüğümüz eksiklikler mevcut. Bizler hem göremediğimiz eksikliklerin yönetime hızlı ve sağlıklı ulaşması adına, hem de mevcut sıkıntıların çözüm yollarına giderken her bir meslektaşlarımızın düşüncelerini alıp en doğru çözüme ulaştırabilmek için interaktif yolları daha fazla kullanıp, anketler yapıp en sağlıklı kararları vereceğiz. Böylelikle üyelerimizin sıkıntılarından seçimden seçime değil sürekli haberdar olup, yardımcı olmuş olacağız. EMO GENÇ mensubu ve yeni mezun meslektaşlarımızın, eğitim siteminden kaynaklanan eksikliklerini bir nebze olsun gidermek amacıyla, büyük firmalarla görüşmeler yaptık. Bu görüşmeler sonucunda, bu firmalar ile birlikte odamıza teknik laboratuar yaptırıp genç meslektaşlarımızın piyasaya ve mesleklerine adaptasyonlarını hızlandırmış olacağız. Bunların yanında meslektaşlarımızın örgütlü yapılarını pekiştirip yalnız olmadıklarını hissettirerek, ötekileştirmeden elektrik mühendisine yakışır ücret standardı getirilmesini ve uygulanmasını sağlayacağız. Malumunuz bu mevzu şu anda yapı denetim firmalarında görev yapan meslektaşlarımızın en büyük problemi. Mesleğimize ve odamıza sahip çıkmak, imza yetkimizi sahiplenmek için ve en önemlisi demokratik hak ve sorumluluğumuz olan oy verme işlemi için bütün meslektaşlarımızı 23 Şubat Pazar günü Elektrik Mühendisleri Odasına bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Gaziantep EMO yeni yönetim kurulu başkan ve üyeleriyle ilgili yapılacak seçime büyük bir katılımın gerçekleşmesi bekleniyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title