Haberler

Gaziantep Emekli Astsubay Katil Olabilirdim

Hasarlı kaza sonrası oğlu gözaltına alınan, eşi ve kendisine yönelik tutumu nedeniyle polislerden şikayetçi olan emekli astsubay Refik Yiğit, yaşananları anlattı.

Hasarlı kaza sonrası oğlu gözaltına alınan, eşi ve kendisine yönelik tutumu nedeniyle polislerden şikayetçi olan emekli astsubay Refik Yiğit, yaşananları anlattı.

Polislerin manevra yaparken direksiyonunda eşi olan park halindeki otomobillerine çarptığını belirten Refik Yiğit, oğlunun tepki göstermesiyle kaza sonrası tartışma çıktığını söyledi. Polislerin, kendisini tanıtmasına rağmen zor kullandığını özellikle eşine yönelik tutumunun kabul edilemez olduğunu belirten Yiğit, şöyle konuştu:

"Ben, eşim ve oğlumla beraber arabamızla bankaya para çekmek üzere geldik. Bankanın önünde araçlar olması sebebiyle park yeri yoktu. Önde de trafik polisi vardı. Trafik polisi geri geri çıkarak otomobilimize vuruyor ve hasar oluşuyor. Dolayısıyla oğlum da 'niye dikkat etmiyorsun' diye tepki gösteriyor. Polisler de bu tepki üzerine oğlumun üzerine saldırıyor, yakasından tutuyor arabanın içerisine koymaya çalışıyor. Eşim de oğlumuza müdahale edilince olayın içine giriyor. Bankadan çıkıp eşimle çocuğumu polislerin arasında görünce 'ne yapıyorsunuz, ben emekli astsubayım, devlet memuruyum, yapmayın' dedim. Bana da aynı şekilde harekette bulundular, darp ettiler, koluma zarar verdiler. 28 tane polisin hepsi; sanki teröristiz, molotof kokteyli elimizde, başımız ve yüzümüz kapalı bir şekilde kendilerine müdahale etmişiz gibi muamele ettiler. Benim çocuğum 20 yaşında Tıp Fakültesi'nde okuyan bir çocuk. Küfür nedir, kavga nedir bilmez. Savcılığa başvurdum ifademi verdim. Polisin bizi darp ettiğine dair hastane raporlarımızı da aldık. Bize müdahale eden polisler hakkında yasal işlem başlatılmasını istiyorum. Kadın polisi çağırmayarak orada eşine saldırılması sırasında kendimi zor tuttum. Tabancam arabadaydı, bir ara almayı bile düşündüm, öyle ki katil bile olabilirdim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

bulent:

Assubay dogru soyluyor gaziantep emniyet muduru nerdesin? Bu cirkef polis olmus insan olamamuslari temizle.

1
0
yanıtYanıtla
niyazi:

sıkıysa çıkaraydın silahını

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmurat demir:

bu polislerin son kullanma tarihi geçmiş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title