Haberler

Gaziantep'e Toplu Taşıma Araçlarına Takviye

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek için alınan 30 yeni otobüs, yapılan törenin ardından hizmete başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek için alınan 30 yeni otobüs, yapılan törenin ardından hizmete başladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin önemli hizmet alanlarından birisi olan ulaşımı rahatlatmak için birtakım yenilikler ve projeler geliştiren belediye yetkilileri, önceki gün yeni aldığı 30 yolcu taşıma otobüsünü devreye soktu.Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme alanında yapılan törene Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan ve yetkililer katıldı.Büyükşehir Belediyesi'ne yeni katılan 30 otobüs ile ulaşımdaki otobüs sayasının 175 olduğunu belirten yetkililer, belediye otobüslerinin Gaziantep genelinde 85 hatta hizmet verdiğini ifade ettiler. Yetkililer, otobüslerin yeni mahallelere gideceğini ve engelli erişimine uygun olduğunu belirttiler.Yetkililer, ulaşımda sıkıntılı olan bölgelere ve hatlara yeni otobüslerin takviye edileceniğini vurguladılar.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Toprak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title