Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Vartaş Elazığspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, maçta rakiplerine karşı üstün oynadıklarını ve galip geldikleri için sevindiklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, maçta rakiplerine karşı üstün oynadıklarını ve galip geldikleri için sevindiklerini söyledi. Hakan Kutlu, karşılaşmada etkili bir oyun sergilediklerini ve hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Zor bir takıma karşı mücadele ettik. Stresli bir ortamda, iç sahada kazanamıyorduk bu şekilde karşılaşmaya çıktık. Son iki haftayı mağlubiyetle kapatmıştık, bunun da stresi vardı. 11'e 11 iken etkili bir oyun ortaya koyduk. Sayısal üstünlüğümüz yokken golü bulduk. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra oyun bizim için daha rahat oldu. 2-0 önemli bir sonuç. Biz her zaman söylüyorum doğru bir takımız."

Vartaş Elazığspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini kaydederek, şunları söyledi:

"30 dakika iyi mücadele ettik. Takım olarak iyi mücadele ettiğimiz an da yaptığımız basit bir hata ve yediğimiz gol. Bizleri üzdü. Gol pozisyonuna giren bizdik. Pozisyonları değerlendiremeyen bizdik. Ardından çok basit defansif hatayla gol yedik. Rakibin attığı gol dengemizi tamamen bozdu. Ardından gördüğümüz kırmızı kart nedeniyle gardımızın düşmesine neden oldu. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda kaybede de bilirsiniz, yene de bilirsiniz. Önemli olan inanarak, çalışarak mücadele etmek." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Elazığspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title