Haberler

Gaziantep Belediyespor, Manisaspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta PTT 1. Lig'de lider Osmanlıspor ile deplasmanda berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30 kendi sahasında ağırlayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncuların gruplar halinde topla çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapan futbolcuların neşeli ve istekli olmaları dikkat çekti. Takımın başına geçtikten sonra son iki maçtan da puan çıkarmayı başaran teknik direktör Hakan Kutlu, değerlendirmelerde bulundu.

"ŞİMDİ DAHA ÖZGÜVENLİ BİR TAKIM VAR"

Kutlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a gelir gelmez çok zorlu iki maç oynadıklarını vurgulayarak, "Çünkü biri bizimle beraber ligin dibinde yer alan 4 puanlı Orduspor ile deplasmanda oynayıp yine deplasmanda bu ligin namağlup takımı Osmanlıspor ile karşılaştık. Gerçekten bizim takımın moral ve motivasyonunun dibe vurması sebebiyle çok önemli iki maçtı. Biz geldiğimizde bir tespit yaptık. Oyuncu kalitesinin gerçekten iyi olduğunu ve hocanın bu takımı kurarken gerçekten iyi bir takım kurduğunu gördük ama gerek saha içerisinde gerek saha dışında birlikte hareket edilmediğini de gördük. Biz de bu yönde çalışmalar yaptık. İlk önce Orduspor maçında çok iyi bir birliktelik gösterip önemli bir deplasman maçında 2-0'lık net bir galibiyet aldık. Daha sonra bir haftalık çalışmamız oldu. Ligin en güçlü takımı, lideri Osmanlıspor'a yönelik çalışmalar yaptık. Orada oyuna iyi başladık. Maçın ilk 15 dakikasında iyi oynadık. Daha sonra Osmanlıspor bir gol buldu. Maç dengede giderken bizim oyunculardan biri kırmızı kart görünce bir gol daha yedik ama oyuncularımız 2-0'dan sonra mükemmel bir direnç gösterdiler. Osmanlıspor gibi bir takıma karşı 2-0'dan 10 kişi ile 2-2'ye getirmek bizim için gerçekten çok önemliydi. Bu da ligin ilk 8 haftasında dibe vurmuş bir takım için çok önemliydi. Şimdi daha özgüvenli ve moralli bir takım var. Çalışmalarımızı da birlikteliğimizi de bu yönde sürdürüyoruz ama önümüzde çok önemli bir Manisaspor maçı var. Manisaspor'una bulunduğu yer ile gücü orantılı değil çünkü Manisaspor da yaklaşık 2 yıldır birlikte oynayan ve güçlü bir takım. Zor bir maç olacak ama biz yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Manisaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title