Haberler

Gaziantep Belediyespor'un, Kamil Ocak Stadyumundaki İlk Antrenmanı

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maçlarını oynayacağı Kamil Ocak Stadyumu'ndaki ilk antrenmanına dualarla çıktı.

Akşam saatlerinde Kamil Ocak Stadyum'na gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesini yöneticiler karşıladı. Daha sonra dualar edilerek kurban kesildi. Yapılan duaların ardından futbolcular, teknik direktör Nurullah Sağlam ve yardımcıları koordinesinde antrenmana çıktı.

Teknik direktör Sağlam antrenman sırasında yaptığı açıklamalarda, 2,5 aydır hazırlandıkları sezona Pazar günü oynayacakları Boluspor maçı ile başlayacaklarını hatırlatarak, "Takım olarak iyi hazırlandık ve hazır olduğumuza inanıyorum. Ligde başarılı olmak için ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Özellikle ilk maçlar çok zor oluyor. Rakibimizin de gücüne saygı duyuyoruz ama kendi taraftarımızın desteği ile galibiyetle lige başlamak istiyoruz" dedi.

Sağlam, en iyi transferleri yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Ciddi bir eksikliğimiz yok ama sıfırdan kurulan bir takım. Bu nedenle transferlerde sıkıntılar olabiliyor ve uyumda da sıkıntı olabiliyor. Ama bu süreci çok kısa sürede atlatabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ligdeki her takımın güçlü olduğuna işaret eden Sağlam, "Bu lig yukarı ligle aynı değil ve daha zor bir lig. Özellikle yarışa ortak olacak takım sayısının fazla olması, ligin daha da zor geçmesine neden olacak. Ama 10 haftayı yukarıdan kopmadan geçiren takımların üst sıralar için daha avantajlı olacağına inanıyorum. Biz de özellikle zorlu geçecek olan ilk 10 haftayı en iyi şekilde geçirerek yukarıdaki yarışta olmak istiyoruz. Ondan sonrası bizim için daha kolay olacak. O maçların ardından uyum sürecimizi de atlatmış olacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Nurullah Sağlam Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title