Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Düzcespor(Soyunma Odaları)

ZİRAAT Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu'nda sahasında konuk ettiği Düzcespor'u penaltılarda 3-2 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, sahaya maç eksiği olan oyuncularla çıkmalarına rağmen iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

ZİRAAT Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu'nda sahasında konuk ettiği Düzcespor'u penaltılarda 3-2 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, sahaya maç eksiği olan oyuncularla çıkmalarına rağmen iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Düzcespor Teknik Direktörü Tahsin Nazmi Erdenerin de centilmenlik açısından iyi bir futbol oynandığını ifade etti.

Vedat Özsoylu, "Bugün değişik bir kadroyla çıktık, maç eksiği olan arkadaşlarımızı değerlendirmeye çalıştık. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptı. Rakibimiz iyi kapandı. Çok zorladık ama maç penaltılara kaldı" dedi.

Erdenerin ise güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Centilmence bir maç oldu. Futbolcularımız sakatlanmadı açıdan iyiydi. Hakem arkadaşımızı değerlendirmek istemezdik ama maalesef takdir haklarını Gaziantep'ten yana kullandı. Bunu da artık gerekli yetkili arkadaşlar maçı izlemiştir gerekli değerlendirmeyi yapacaklardır. Güzel bir futbol oldu izleyenlere iyi bir futbol izlettikleri için iki takımı da tebrik ederim" diye konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title