Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor maçının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçını değerlendirirken şunları söyledi Öncelikle camia ve takım olarak mağlubiyete üzgünüz. Kendi evimizde kazanmamız gereken bir maçtı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Balıkesirspor maçının ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçını değerlendirirken şunları söyledi

Öncelikle camia ve takım olarak mağlubiyete üzgünüz. Kendi evimizde kazanmamız gereken bir maçtı. Her şey de iyi başlamıştı. Durumu lehimize çevirmemiz gerekirken telaşa kapıldık. Rakibin presini kıramadık. Tek pasla, geçişleri çabuk gerçekleştiremedik. Bocaladık. Daha sonra da talihsiz bir gol kendi kendimize attık. Kırılma noktası kırmızı karttı. Hakemleri eleştirmem. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum. Şunu söyleyebilirim, bu takım bulunduğu konumda olması gereken değil, daha üst sıralarda olması gereken bir takım. Bazı sorunlar yaşıyoruz. Onları aşıp galibiyetle tanışmamız gerekiyor.

Balıkesirspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz ise deplasmanda galip geldikleri için sevindiklerini söylerken, şöyle konuştu

12 gündür kamptaydık. İkinci devrenin ilk maçı olduğundan dolayı bazı kondisyon ve maç kabiliyeti ya da maç kondisyonunda eksiklikler vardı. Ama takımdaki oyuncularımı takım gibi olmaları birbirine sarılmalarını, hepimizin oyuncularımızın teknik heyetimizin yönetimin inanmış olması bize maçı kazandırdı. Balıkesirspor'a galibiyetin hayırlı olmasını diliyorum. Çok daha iyi günlerin yakında olduğunu söyleyebilirim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Bayram Bektaş Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title