Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınorduspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Altınordu arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü basın açıklaması yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Altınordu arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü basın açıklaması yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iyi bir maç oynadıklarını ama buna rağmen son dakikada gol yediklerini belirterek, "Şehit ailelerin başı sağ olsun. İnşallah daha iyi olur. Üzerimizi ne düşerse yapmaya hazırız. Maç bizim için şanssızlıktı. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Onların attığı gol dışında kalemizde pozisyonları yoktu. İyi oynadık ama gol yedik. Bizim için şanssız bir maçtı. Çok kazanmak istedik. Bugün iyi oynadık ve sadece gol yedik. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. İç sahada iyi değiliz ama Malatya maçından daha iyiydik. Oyun olarak Altınorduspor genç bir takım. Çalışarak eksiklerimizi düzeltmeye çalışacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Çok pozisyon veren bir takım değiliz. Final paslarında biraz başarılı olamadık. İnşallah 4 maçta yaşadığımız şanssızlığı aşarız" dedi.

EROĞLU: "GENÇ BİR TAKIMIZ"

Altınorduspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, "Aslında milli takım arasını iyi değerlendirdik, hazırlık maçları da yaptık. Burada performansın altında oynadık. Bize yakışmadı. Biz sistemli bir takımız. Bunu yapmayınca takım da üzerimize geldi. Bir pozisyonda gol yedik. Oyundan memnun değiliz. En kötü maçımızı oynadık. Son dakikada bir golle maçta bir puan aldık. Genç bir takımız. Genç oyuncularımız gün geçtikçe daha iyi olacaklar" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Altınordu Spor Haberler

title