Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Albimo Alanyaspor maçının ardından Hakan Kutlu Genel bakıldığı zaman kazasız, belasız atlatılmış bir sezon olarak nitelendiriyorum?

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Albimo Alanyaspor maçının ardından

Hakan Kutlu Genel bakıldığı zaman kazasız, belasız atlatılmış bir sezon olarak nitelendiriyorum?

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu rakiplerinin kendilerine karşı iyi oynadıklarını belirtirken, Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ise play-off mücadelesine kaldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

PTT 1'inci Lig'de sahasında konuk ettiği Albimo Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, Lige çok kötü başlamış bir takımız. Daha sonra toparlanıp play-off mücadelesini dillendirmeye başlamıştık. Ancak Samsunspor mağlubiyetinin ardından önümüzdeki sezonun maçlarına hedeflenmeye başladık. Genel anlamda sezonu ifade etmek gerekirse; kazasız, belasız olarak atlatılmış bir lig olarak nitelendiriyorum Büyükşehir'i. Çünkü ilk 8 haftasında galibiyet alamamış, bir yılı aşkın süreyle sahasında galip gelememiş ve 8'inci haftada 4 puanlı 3 takından ligin sonuncusu pozisyonunda bir takımdık. Bu yönde bakılabilir. Daha sonra yaptığımız çıkışla ilk 6'yı yakalayabilir miydik Bu yönden de bakılabilir, ama genel bakıldığı zaman kazasız, belasız atlatılmış bir sezon olarak nitelendiriyorum, Alanyaspor'u da tebrik ediyorum dedi.

Bu başarıda herkesin emeği var. Emeği geçen herkese de teşekkür etmek istiyorum

Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar ise elde ettikleri galibiyete ve play-off mücadelesine kaldıkları için sevindiklerini ifade ederek, Çok başarılı bir şekilde buraya geldik. Ben bu başarıyı bize tattıran özellikle oyuncularımı tek tek kutlamak istiyorum ve onları gözlerinden öpüyorum. Hakikaten de hak ettikleri şekilde buraya geldiler ve inandıklarını her zaman her şekilde sahaya yansıttılar. Her zaman kazanmak için mücadele ettiler. Gerçekten kazanmanın gerekliliğini sahaya yansıtan oyuncu grubuyla çalıştım. Bu da benim gurur kaynağım oldu. Onlarla çalışmak bana mutluluk verdi. Ayrıca bu lige yeni çıkmış takımın başkanı ve yöneticileri olarak onları da kutlamak istiyorum. İyi bir yönetim tarzı bize sundular. Biz de onlara layık olmaya çalıştık. Alanyaspor taraftarlarına da hayırlı olsun diyorum. Böyle bir başarıyı hak ettiler. Bu başarıda herkesin emeği var. Emeği geçen herkese de teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada iyi bir sonuç aldık. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Kalpar Hakan Kutlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title