Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Afyonkarahisar'da Lige Hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktör'ü Hakan Kutlu, genç bir takım kurduklarını ve sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.

Afyonkarahisar'da kamp yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktör'ü Hakan Kutlu, genç bir takım kurduklarını ve sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.

Afyonkarahisar İkbal Termal Otel'de kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, günde iki antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki takım, güne düz koşu yaparak başladı. Oyuncularıyla tek tek ilgilenen ve taktik veren Hakan Kutlu, geçen sene birçok oyuncuyla yollarını ayırdıklarını, genç oyunculardan kurulu yeni bir takım oluşturduklarını söyledi. Sezon öncesi ilk kamp çalışmasını mevsim açısından çok uygun olan Afyonkarahisar'da yapmaya karar verdiklerini aktaran Hakan Kutlu, "Afyonkarahisar tesisleri, otelleriyle ve hava durumuyla Türkiye'nin en iyi yerlerinden biri. Avrupa'da dahi sıcaklık 30- 35 dereceyi bulurken burada 20- 24 derece arasından seyrediyor. Hava şartları çok iyi" dedi.

ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR

Ligde üst sıralara çıkmak için yeni bir takım kurduklarını kaydeden Hakan Kutlu, "Genç ve dinamik arkadaşlarımızı aramıza kattık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere güç katacaklarla olmayı uygun gördük. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Genç oyuncularımıza ağabeylik yapacak, liderlik edecek biraz daha tecrübeli oyuncular almayı planlıyoruz" diye konuştu.

Kutlu, kamp kadrosunda 22 futbolcu bulunduğunu, bazı futbolcuların da ilerleyen günlerde kampa katılacağını belirtti.

LİGİMİZİN TEK EKSİĞİ MADDİ İMKANLAR

PTT 1'inci Ligi de değerlendiren Hakan Kutlu, kalite olarak çok üst düzeyde olduğunu, Süper Lig'den tek eksiğinin parasal kaynaklar olduğunu anlattı. Hakan Kutlu, "Süper Lig kulüplerinin gerek canlı yayın gerekse reklamdan ciddi bir geliri var. Bizim ligimizde ise pek çok takım maddi imkansızlıklara rağmen mücadele ediyor. Buna rağmen çok kaliteli bir ligi sahibiz" diye konuştu. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hakan Kutlu Termal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title