Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'den eleştirilere yanıt: Yalan haberlere itibar etmeyin, devlet işinin başında

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nurdağı kısmında yürütülen çalışmaları bizzat takip etti. Sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt veren Şahin, "Devlet işinin başında. Sosyal medya üzerinden yaratılmaya çalışılan yalan haberlere itibar etmesinler. Devletten gelen bilgiler üzerine hareket etsinler" dedi. Vali Gül, yaklaşık 24 saattir kapalı olan Nizip-Gaziantep yolunun kısmen açıldı

TAG Otoyolu'nun Nurdağı kısmında yapılan çalışmaları inceleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AA muhabirine, dün kentte başlayan kar sonrası sabaha kadar kent merkezinde ana arterlerin açılışı için bütün ekiplerle çalışmaların sürdürdüğünü ifade etti.

"EN BÜYÜK SORUN NURDAĞI TARAFI"

161 iş makinesi, 600 personelle çalıştıklarını anlatan Şahin, "Hamdolsun sabah hemşehrilerimiz uyandığında şehirde sıkışma noktaları açılmıştı, ana arterler temizlenmişti. Şimdi en büyük sorun Nurdağı tarafı. Şu anda burada inceleme yapıyoruz. Önde iki tır devrildiği, makas attığı için yolda birikme var." dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'den eleştirilere yanıt: Yalan haberlere itibar etmeyin, devlet işinin başında

"YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN"

Hem belediye ekiplerinin hem jandarmanın Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ekmekten çorbaya kadar acil ihtiyaçları karşıladığını ifade eden Şahin, şu bilgileri verdi: "Çok az kaldı, yaklaşık 1 kilometre var. Öndeki makas atan tır kalktığında seri bir şekilde yol açılacak. Hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Devlet işinin başında. Sosyal medya üzerinden yaratılmaya çalışılan yalan haberlere itibar etmesinler. Devletten gelen bilgiler üzerine hareket etsinler. İnşallah akşama doğru bu yolu tamamen açmış olacağız."

KONTROLLÜ OLARAK ULAŞIMI AÇILDI

Gaziantep Valisi Davut Gül, otoyol boyunca karların temizlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ifade eden Gül, "TAG Otoyolu'nda ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor. Bölgede arkadaşlarımızın kar temizliği de devam ediyor. İnşallah kısa zamanda tüm karı kaldırıp güvenli sürüş imkanı sağlayacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Tarsus Haberler

500

Yorumlar (6)

Eğrioturdoğrukonuş:

son 54 yılın en fazla kar yağışı olmuş. yolun kapanması normal yani. kış lastiği takmadan yola çıkan zincir takmadan yola çıkan kamyon sürücüleri de hatalı..

1
4
yanıtYanıtla
Eser utku Isik:

bu kadının karşısında gariban bir teknisyeni tokatladılar. kadın gıkını çıkarmadı hiçbirsey olmamıs gibi tam bir profosyonel gibi konusmasina devam etti, gelde bu kadının lafına inan. inanabilirsen ??

5
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Kar ın yağdığı yolların kapandığı külliyen yalan yani. Tamam sen kendine inan

3
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Helal olsun başkanımıza çalışıyor bizde yollara çıkarken tedbir alırsak yolda kalmayız kış lastiği zincir birde yavaş araç kullanın çok önemli

0
2
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

nedense bu kadını bir türlü sevemedim. bakanlığından bu yana hemde...

1
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Gazeteci adam karşısında SPİKER gibiydi ses çıkmıyordu :)

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title