Haberler

Gaziantep Basınında Bugün

Gaziantep'te Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Olay: 'Kalp Nakli Bravosu' Ankara'da Beyin Ölümü Gerçekleşen Bir Hastadan Alınan Kalp, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde İlk Kez Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Tıp Fakültesi Araştırıma ve Uygulama Hastanesi Organ Nakil Merkezi Tarafından Bir Yıldır Kalp Nakli Bekleyen 46 Yaşındaki Bir Bayana Başarılı Bir Operasyonla Nakledildi

Gaziantep'te yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

OLAY: 'Kalp nakli bravosu'

Ankara'da beyin ölümü gerçekleşen bir hastadan alınan kalp, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ilk kez Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Tıp Fakültesi Araştırıma ve Uygulama Hastanesi Organ Nakil Merkezi tarafından bir yıldır kalp nakli bekleyen 46 yaşındaki bir bayana başarılı bir operasyonla nakledildi.

HAKİMİYET: 'Başsavcıdan GGC'ye ziyaret'

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, geçen yılın ilk 6 ayına göre bu yılın ilk altı ayındaki su oranlarının düşmesinin sevindirici olduğunu açıkladı.

EKSPRES: 'Biz utanıyoruz ya siz...?'

Üniversite adaylarının katıldığı LYS sonuçları açıklandı. Sınavda Gaziantep TM puan türüne göre 80. sırada yer aldı. TS Puan türünde 79. olurken, MF puanında 60. sırada yer aldık. Bu sonuçlarla Gaziantep en az başarılı iller arasında yer aldı.

TELGRAF: 'Re-za-let'

LYS sonuçlarının açıklanmasıyla yine başımızı öne eğdik. Gaziantep TM puan türünde 81 il içinde sadece Şırnak'ı geçerek 80. oldu. TS puan türünde 79, MF puan türünde ise 60. olabildi.

METROPOL: 'Suç oranları düştü'

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci ve Basın Savcısı Medeni Efe, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret etti.

DENGE: 'İstenilen noktada değiliz'

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, LYS sonuçlarına göre Gaziantep'in istenilen yerde olmadığını söyledi.

DOĞUŞ: 'Yepyeni bir Dülükbaba ortaya çıkıyor'

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep'in tarihi özelliklerini, doğal güzellikleri ile birleştiren Dülükbaba mesire alanında incelemelerde bulundu.

GÜNEŞ: 'Bulgurda yüksek fiyat sıkıntısı'

Gaziantep Bulgur Sanayicileri Derneği (GABUSAD) Başkanı Mehmet Baharoğlu, yüksek fiyatın bulgurcuları rahatsız ettiğini söyledi.

HABER: 'Eğitim faciası'

Gaziantep, LYS sınavlarında tam bir faciaya imza attı. MF puan türünde 60. TM puan türünde Şırnak'tan sonra en başarısız ikinci il olarak 8. SS puan türünde de 79. sırada yer aldı.

GAZİANTEP27: 'Kahreden sonuç'

LYS'de Türkiye'nin en başarısız ikinci ili olan Gaziantep'in durumu eğitimdeki acı tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi.

GAZİANTEP GAP: 'Yeni bir Dülükbaba ortaya çıkıyor'

Gaziantep'in tarihi özelliklerini, doğal güzellikleri ile birleştiren Dülükbaba Mesire Alanı'nda Başkan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu incelemelerde bulundu.

GÜNCEL: 'Bulgurda alarm zilleri çalıyor'

GABUSAD Başkanı Mehmet Baharoğlu, bu yıl İç Anadolu Bölgesi'nde aşırı yağış nedeniyle sert buğdayda kalite ve verim düşüklüğü yaşandığını, bunun da fiyatın yükselmesine neden olduğunu belirtti.

SABAH: 'Eğitimde Gaziantep için utanç tablosu'

Gaziantep eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, 'Gaziantep, Şırnak'ın önünde ve Türkiye genelinde 73. sırada. Bu Eğitimde bir utanç tablosudur' dedi.

OLUŞUM: 'Suç oranları düştü'

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, yılık ilk 6 ayında bir önceki yıla oranla suç oranlarının düştüğünü açıkladı.

(ŞMÖ-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title