Haberler

Gazi Üniversitesinde "Kariyer Günleri" Etkinliği

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte birçok şirket ve sivil toplum örgütü stant açıp tanıtımını yaptı, öğrencileri bilgilendirdi.

Kariyer günleri etkinliğiyle öğrencilerin gelecekleri için plan yapmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söyleyen Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Hassan, şunları kaydetti:

"Geleceğin turizmcilerini sektör temsilcileriyle bir araya getirmek istedik. Sektör temsilcileri derken, tüm taraflar burada. Konaklama işletmeleri, seyahat acenteleri, rehberlik birimleri burada. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de bizi yalnız bırakmadı. Öğrencilerimizin bir kısmı buraya gelen sektör temsilcileri ile stajyer olarak çalışacak. Stantlardaki arkadaşlar öğrencilerimizle bilgi ve birikimlerini paylaşıyorlar. Bu da öğrencilerimiz için bir motivasyon kaynağı. Aynı yollardan geçen kişiler olarak hedeflerini gerçekleştirme noktasında güzel bir panel gerçekleştirmiş olduk."

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Yaylı ise çok keyifli bir gün geçirdiklerini, öğrenciler için çok önemli bir fırsat kapısı oluşturduklarını ifade etti.

Turizm Fakültesi öğrencilerinden Ecem Şahin daha büyük çapta organizasyonlar yapacaklarını belirterek, "Etkinlik çok güzel geçti. Geri dönüşümler çok olumlu. Hatta bu etkinliği daha büyük ölçekte yapmayı düşünüyoruz. Okulumuz bize her konuda destek oldu. Gazi Üniversitesi öğrencisi olmak ayrıcalıktır, bunu savunuyorum." diye konuştu.

Öğrenciler stantlardan tur rehberliği, turizm işletmeciliği, mutfak sanatları ve yurt dışında eğitim gibi konular hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazi Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title