Haberler

Gazi Mahallesi'nde Polis Müdahalesi

Polis müdahalesinden görüntüler Gazi Mahallesi'nde polis müdahalesi- Polisle girdiği çatışmada öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti Bağcılar'da dün düzenlenen operasyonda polisle girdiği çatışmada öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi için Gazi Mahallesi'nde toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis ekipleri müdahale etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Polis müdahalesinden görüntüler Gazi Mahallesi'nde polis müdahalesi- Polisle girdiği çatışmada öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti Bağcılar'da dün düzenlenen operasyonda polisle girdiği çatışmada öldürülen Günay Özarslan'ın cenazesi için Gazi Mahallesi'nde toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis ekipleri müdahale etti.Özarslan'ın cenazesini Gazi Mahallesi Hacı Bektaşi Veli Cemevi'nden kaldırmak isteyen grup üyeleri buradan eski karakol mevkisine doğru yürüyüş yapmak istedi. Yürüyüşe izin vermeyen polis ekipleri, grubun önününü TOMA ve Akrep adı verilen zırhlı araçlarla kesti. Eylemciler bu sırada taş ve sopalarla polise saldırdı.Bunun üzerine polis biber gazı, plastik mermi ve tazyikli suyla müdahale etti. Grup üyeleri müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı.Polisin helikopterle desteklenen müdahalesi devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title