Haberler

Gazi Mahallesi'nde Polis Müdahalesi

Güncelleme:

İstanbul'daki Gazi Mahallesi'nde dünkü operasyonlarda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi sırasında polis kalabalığa müdahale etti. Müdahalede cemevi gaza boğuldu.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti. Gaz bombası ve tazyikli su ile yapılan müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde dün Bağcılar'da düzenlenen operasyonda öldürülen Günay Özaslan'ın cenazesi için toplanan kalabalığın yürüyüşüne polis müdahale etti.

TAZYİKLİ SU, GAZ BOMBASI, BOYALI MERMİ

Eski Karakola doğru yürüyüşe geçen grubun önü TOMA ve Akrep adı verilen zırhlı araçlarla kesildi. Polis gruba gaz bombası, tazyikli su ve boyalı mermi ile müdahale etti. Müdahale sonrası kalabalık ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklara dağılan grup polise taş ve havai fişek ile karşılık verdi. Gruptan bazıları TOMA'nın önüne geçti. TOMA'ya çıkmaya çalışan bazı kişiler bir süre asılı kaldı. TOMA'nın hareket etmesi ile zor anlar yaşayan bir kişi uzun süre TOMA'ya asılı halde gitti. Vatandaşların uyarısı ile yavaşlayan TOMA'dan inen kişi ara sokağa kaçtı.

CEMEVİ GAZA BOĞULDU

Müdahale sırasında polis cemevini gaza boğdu. Gazdan etkilenen yaşlı bir vatandaş hastaneye kaldırılırken cemevinin birçok camı kırıldı.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sultangazi Bağcılar Güncel Haberler

500

Yorumlar (147)

faruk:

Derhal asker gazi mahallesine. Boyunlarini kesin.

207
30
yanıtYanıtla
KENAN:

Allah bu hdp pkk ya fırsat vermesin bunlar yüzünden huzur kalmadı

206
25
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

POLİSE VUR EMRİ

202
20
yanıtYanıtla
Yiğit TÜRK:

Hepinizin belasını s... It oğlu itler vatan hainleri

127
26
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Tam sizin gibilere yakışır bir cadde olmuş her taraf pislik içinde.

111
16
yanıtYanıtla
turan alp:

Dişe diş kana kan intikam intikam. Bir tane terörist kalmayana kadar köpek gibi öleceksiniz.

108
16
yanıtYanıtla
vanli:

Bu karabaslara nefes aldirmayin

103
19
yanıtYanıtla
eko:

Bu cemevi falan ibadethane falan degil teroristlerin evi...

71
41
yanıtYanıtla
acı gerçek:

Alıştılar terörist törenlerine

89
16
yanıtYanıtla
44.....:

teröriste kucak açarsanız, teröriste cem evinde 5 yıldızlı cenaze töreni düzenlerseniz. polise saldırıp cemevine kaçarsanız böyle olur tabi. her nedense ölen teröristlerin cenaze töreni hep cem evinde oluyor. teröriste niye tören düzenliyorsun kardeşim. ha diyeceksinizki bu ölenler terörist mi. askerime polisime saldıran bal gibi teröristtir. askerimin polisimin tırnağına kurban ederim onları.

69
27
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title