Haberler

Eylemciler Gazi Parkı'nı Ateşe Verdiler

Güncelleme:

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde sabah düzenlenen polis operasyonlarını protesto eden gruplar Gazi Parkı'nı ateşe verdi.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde sabah düzenlenen operasyonlara yönelik protesto gösterileri alevlendi. Olaylar sırasında eylemciler Gazi Parkı'nı ateşe verdi.

SİLAHLA ATEŞ ETTİLER

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde sabah düzenlenen polis operasyonlarını protesto eden gruplar 19.30 sıralarında İsmetpaşa Caddesi'ni trafiğe kapattı. Kurdukları barikatları ateşe veren eylemcilere polis gaz bombası ve TOMA'larla müdahale etti. Müdahale sırasından polis ve gazetecilerin bulunduğu yere silahla ateş edildi.

ALEVLER GÖĞE KADAR YÜKSELDİ

Yaşanan panik DHA kamerası tarafından da görüntülendi. Uyarılar üzerine polis ve gazeteciler olay yerinden uzaklaştı. Eylemciler polise havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Olaylar sırasında Gazi Parkı'da ateşe verildi. Alevler göğe kadar yükselirken itfaiye yangına eylemciler nedeniyle müdahale edemedi. Alev alev yanan park bir cep telefonu kamerası tarafından böyle görüntülendi. Olaylar devam ediyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Türkiye Aslanlari:

Orada Bir Defa Temizlik Yapacaksin, Ama Tam Yapacaksin. . Ah ula Ahh Emir Bende Olacakta.

18
16
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

Bunlari DiZ Kapaklarindan vuracaksin . . Ömür Boyu Tekliyerek Yürüteceksin. . Hani Bunlar Cevreciydi Hakciydi ? Yakiyolar Yikiyolar . . Vurun Dizlerinden

13
14
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

DEVLET PKK İLE KANKA OLMUŞ İKEN DHKP-C GİBİ YILLARDIR EYLEM YAPMAYAN BİR ÖRGÜTÜ BAHANE EDİP FİŞLEDİĞİ GENÇLERİ TOPLAYIP İÇERİ ATIYOR. İÇERİ GİREN EN AZ 10 YIL YATAR. ÇIKTIĞINDA DA TERÖRLE ALAKASI OLMASA DA DEVLET ZORUYLA TERÖRİST OLMUŞ OLUYOR. İŞİD ORDA NİYE GİTMİYORLAR. ELİNDE 49 VATANDAŞI VAR. DEVLETİN ZORBALIĞI FAKİR FUKARA ANADOLUDAN GÖÇ ETMİŞ GENÇLERE YETİYOR.

8
18
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

Geziciler tamamen haçlı politikasıydı. TÜRK-İSLAM kardeşliğine başkaldırıydı. bunlar bu ülkeden sürülmeli. . .

13
2
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

aleviler irana naş naş. bu kutsal topraklara layık olmayan nefes almasın o zaman

10
3
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

müslüman TÜRK topraklarında özgürce yaşa camiye gitme. vergini verme. başına birşey geldi mi TÜRK polisini ara sonra aleviyim diyip müslüman TÜRK polisini taşla ekmek teknesini yak.

11
2
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRK:

kürtler çok tehlikelidir. alevi kürtler daha da tehlikeli bu kutsal ülke en yakın zamanda bunlara bir çare ile kurtulmalı. . .

11
2
yanıtYanıtla
Sümeyra İnal:

Ben gazi mahellesindde oturuyorum . Biz hepimiz korkudan sokğa çıktık Allah inşallah cezalarını verir

8
4
yanıtYanıtla
hayırlı işler:

yakınyıkın yagmalayın birnefes uyuşturucu biraz alkolbira boş şişelere molotof ver gazı bunu adı solculuk devrimcilik beyler hayırlı olsun

4
7
yanıtYanıtla
KÜTAHYALI:

kökten çözümü basit aslında. . .

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title