Haberler

Gazi'de Bugün de Olaylar Çıktı

(Geniş Haber ek görüntülerle) GAZİ'DE BUGÜN DE OLAYLAR ÇIKTI Yüksel KOÇ İbrahim AKTÜRK Süleyman KAYA, İstanbul DHA Geçtiğimiz Cuma günü Bağcılar'daki evine yapılan polis baskını sırasında öldürülen Günay Özarslan'nın cenazesinin bulunduğu Gazi Mahallesi, Cemevi ve çevresinde bugün yine olaylar çıktı.

(Geniş Haber ek görüntülerle) GAZİ'DE BUGÜN DE OLAYLAR ÇIKTI

Yüksel KOÇ İbrahim AKTÜRK Süleyman KAYA, İstanbul DHA

Geçtiğimiz Cuma günü Bağcılar'daki evine yapılan polis baskını sırasında öldürülen Günay Özarslan'nın cenazesinin bulunduğu Gazi Mahallesi, Cemevi ve çevresinde bugün yine olaylar çıktı. Polisle göstericiler arasında gerginliğin çatışmaya ve müdahaleye dönüştüğü olaylar sırasında bazı kişiler yaralandı.

YÜZLERİNİ BEZLE KAPATAN KİŞİLERİN BULUNDUĞU GRUPLA POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Cemevi avlusu ve yakınında toplanan grup öğlene doğru İsmetpaşa Caddesi üzerine çıktı.Caddedeki barikatların arkasında toplanan gurupta bulunan kişilerin bazılarının yüzlerini bezlerle kapattığı görüldü. Bu gruba polis müdale etti.

GRUPTAKİLER TAŞ VE MOLOTOF ATTI, POLİS TAZYİKLİ SU VE GAZ BOMBASI KULLANDI

Gruptakiler polise taş ve molotof kokteyli atarken, TOMA ile barikatları aşan polis tazyikli su, gaz bombası, plastik mermi ile göstericilere müdahale etti. İsmetpaşa Caddesi'ne çıkan ara sokaklara dağılan göstericilerle polis arasındaki çatışma burada da devam etti. Polisin dağıttığı guruplar, bir süre sonra yeniden toplanarak polise taş ve molotof kokteyli attı, polis aynı şekilde karşılık verdi.

YARALANANLAR OLDU

Gösteriler sırasında Cüneyt Yavuz adlı kişi sol ayağından yaralandı. Yavuz'un ayağında, atılan gaz fişeği kapsülünün isabet etmesi sonucu kırılma meydana geldiği öğrenildi. Bir süre Cemevi'nin ikinci katında bir masada bekletilen Yavuz, İsmetpaşa Caddesi'ndeki ambulansa kadar sedyeye dönüştürülen bezle taşındı ve hastaneye götürüldü. Polisle göstericiler arasındaki koşturma sırasında Sadık Karaaslan adlı gösterici de düşüp başını yere çarpması sonucu yaralandı. Karaaslan da bölgenin yakınındaki Toplum Cerrahi Tıp Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yavuz Bağcılar İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title