Haberler

Gazetem Çiğli'nin En Mutlu Günü

Gazetem Çiğli yayın hayatında 5 yılı geride bırakırken, İmtiyaz Sahibi Mahmut Polat "Sizlerle bir 5 yıl geçti" kokteyli verdi.

Gazetem Çiğli yayın hayatında 5 yılı geride bırakırken, İmtiyaz Sahibi Mahmut Polat "Sizlerle bir 5 yıl geçti" kokteyli verdi. Çiğli Belediyesi Konferans Salonu Fuayesi'ndeki kokteyle Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Gazetem Çiğli İmtiyaz Sahibi Mahmut Polat, yerel yayın kuruluşu olarak Çiğli ve Çiğli'nin değerlerini korumak, kentin iletişim ihtiyacını gidermek için 5 yıldır mücadele verdiklerini belirterek, "Çıktığımız bu yolda bize destek veren tüm kurum kuruluş ve şahsiyetlere teşekkür ediyorum. Tüm hedefimiz Çiğlimizi layık olduğu yere getirmek için mücadele verenlere destek olmak. Bunda bizim de payımız olursa bundan gurur duyarız. Dün olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çiğli Kaymakamı Dr.Mustafa Arı ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Gazetem Çiğli'le yayın hayatında başarılar dilediler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Arslan Mahmut Polat Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title