Haberler

Gazeteciler Rafting Şampiyonası Düzenleniyor

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ortaklaşa Erzurum'da "Gazeteciler Rafting Şampiyonası" düzenleyeceklerini söyledi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ortaklaşa Erzurum'da "Gazeteciler Rafting Şampiyonası" düzenleyeceklerini söyledi.

Şampiyonanın 15 Eylül 2013 Pazar günü Erzurum'un Aşkale Karasu Çayında yapılacağını ifade eden Doğan, "Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ile ortaklaşa 'Gazeteciler Rafting Şampiyonası' düzenleyeceğiz. Bu güzel fikir ve organizasyonu Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Federasyon Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Mehmet Güzel, Federasyonumuzun Erzurum İl Temsilcisi Talha Bekir Özmen ve organizasyon kurulu üyemiz Çetin Bayram'dan oluşan bir ekip bu güzel organizasyonu planlamışlar. Bizimle paylaştılar. Bizde Federasyon olarak Doğu Anadolu Bölgesinde ve Erzurum'da doğa sporlarına olan ilgiyi artırmak, farkındalık oluşturmak amacıyla organizasyona destek verme kararı aldık. Eminim şampiyonamız güzel ve eğlenceli müsabakalara sahne olacaklar" dedi.

Doğan, şampiyona sonunda ödül törenini Karasu Hanında düzenleyeceklerini belirterek, şampiyonaya destek verecek Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar'a teşekkürlerini sundu.

Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı ile Teknik Kurul üyelerinden oluşan heyetle 14-15 Eylül 2013 tarihlerinde Karasu Çayında incelemelerde bulunacaklarını belirten Federasyon Başkanı Doğan, şunları kaydetti:

"Karasu çayını teknik heyetimizle yerinde inceleyerek, teknik fizibilitesini oluşturma, müsabakalar açısından uygunluk, zorluk derecesi, suyun debisi ve mevsimsel olarak suyun durumu kriterlerinin raporlandıracak bir çalışma yapacağız. Bu çayın 2014 yılında ve daha sonrasında planladığımız rafting etkinlikleri için uygunluğunu kontrol edeceğiz. Teknik heyetimiz uygun görüş bildirmesi durumunda Karasu Çayı da çeşitli organizasyonlarımıza ev sahipliği yapmaya hak kazanacak." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Erzurum Karasu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title