Haberler

Gazeteciler İskenderun'da Yerel Medya Zirvesi'nde Buluşuyor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) Konrad Adenauer Stiftung (KAS) ile birlikte düzenlediği yerel medya seminerleri devam ediyor.

Türkiye  Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) Konrad Adenauer Stiftung (KAS) ile birlikte düzenlediği yerel medya seminerleri devam ediyor. 70'inci yerel medya semineri 11 Nisan Cuma günü İskenderun'da yapılacak. Anemon Otel'de düzenlenecek seminere  Kahramanmaraş, Hatay, İskenderun ile Kilis çevre il ve ilçelerden çok sayıda gazeteci katılacak.  Seminerin ardından saat 19.00'da '2013 Yerel Gazetecilik Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerine takdim edilecek.

Seminer, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Konrad-Adenauer-Stiftung Derneği Türkiye Temsilcisi (KAS) Dr. Colin Dürkop'un açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından konusunda uzman gazeteci, akademisyen ve hukukçular tarafından mesleki konuların ele alındığı 2 oturum yapılacak.

MEDYANIN SORUNLARI TARTIŞILACAK

Moderatörlüğünü TGC Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu'nun yapacağı ilk oturumda; TGC önceki Başkanı, Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Orhan Erinç "Medyanın Halleri", TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş "Gazetecilik Etik İlkeleri"; TGC Genel Sekreter Yardımcısı ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Niyazi Dalyancı, "Haber Yazım Kuralları", TGC Yönetim Kurulu Üyesi-CNNTÜRK muhabiri Göksel Göksu, "Medyada Kadın Olmak"; başlıklı konular hakkında katılımcılara bilgi verecek.

Seminerin ikinci oturumunda İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TGC Bizim Gazete yazarı Kerim Evren "Haberde dil yanlışları", TGC Yönetim Kurulu Üyesi karikatürist Kamil Masaracı "Medya ve Karikatür"; Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Kemal Erdemol "Medya ve Dış Haberler" başlıklı birer konuşma yapacak. Oturumun başkanlığını Ses Gazetesi'nden Akın Bodur üstlenecek. Seminer; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto'nun Değerlendirme konuşması ve sertifika töreni ile sona erecek.

YEREL GAZETECİLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Ardından yerel medyayı desteklemeyi sürdüren TGC'nin KAS ile birlikte düzenlediği ödüllerle yerel basının en iyilerine düzenlenen ödülleri takdim edilecek. Saat 19.00'da başlayacak törende; 2013 Yerel Gazetecilik Ödülleri sahiplerine verilecek. Ödül töreni, TGC Başkanı Turgay Olcayto ve KAS Derneği Türkiye Temsilcisi (KAS) Dr. Colin Dürkop'un açılış konuşmalarıyla başlayacak. Törende; haber dalında Serpil Korkmaz'a, sayfa düzeni dalında Tuncay Şükür'e, haber dalı mansiyonu Osman Doğan'a, sayfa düzeni mansiyonu İbrahim Başçı'ya, fotoğraf mansiyonu Tolga Sağlam'a verilecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Konrad Adenauer Stiftung Turgay Olcayto İskenderun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title