Haberler

Gazeteciler İdareciler Gününü Kutladı

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen Programla, 10 Ocak İdareciler Günü Kutlandı.

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen Programla, 10 Ocak İdareciler Günü Kutlandı.

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü' dolayısıyla Yalnızçam Kayak Merkezinde ki Yalnızçam Otelinde idareciler onuruna yemek verdi.

Düzenlenen programa Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Adalet Komisyonu Başkanı Sait Özdemir, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, (ARÜ) İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Yrd. Doç. Dr. Levent Küçük, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı ve dernek üyeleri; Anadolu Ajansı Muhabiri Günay Nuh, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Olgun Yıldız, Alsancak Gazetesi Temsilcisi Mehmet Alkan, Çıldır Manşet Gazetesi temsilcisi Ahmet Rıfat Vural, Hudut Gazetesi Temsilcisi Akın Kılıç, Posof Sınır Gazetesi temsilcisi Alper Turgut katıldı.

Ardahan'da görev yapan basın mensuplarının gece gündüz demeden özverili çalışmalar yaparak kamuoyunu bilgilendirdiğini söyleyen Vali Deniz, "Basın ve haber alma hürriyeti demokrasinin en temel unsurlarından biridir. Özgür ve tarafsız bir basın demokrasiyi güçlendirirken, halkın gerçeklerden haberdar olmasına, sağlıklı kamuoyu oluşumuna ve bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine de katkıda bulunmaktadır. Ülkemiz ve İlimizde meydana gelen gelişmeleri okurlarına tarafsız bir şekilde aktaran gazeteciler, bir taraftan vatandaşlarımızın doğru bir şekilde bilgilendirilmesine ve toplumu ilgilendiren meselelerde farkındalık oluşmasına katkı sağlarken, diğer taraftan vatandaşların sorunlarının dile getirilmesi suretiyle kamu hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesine de önemli yardımda bulunmaktadırlar." Dedi.

Vali Deniz ayrıca, program dolayısıyla Gazetecilere teşekkür etti ve günlerini kutladı.

Başkan Faruk Köksoy ise yaptığı konuşmada, tarafsız, basın ahlak kurallarına uyan, ilkeli medyanın, demokrasinin oluşmasında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yazılı, görsel ve işitsel medyada görev yapan basın mensuplarının, halkı bilinçlendirmek ve bilgilendirmek için verdikleri mücadelenin önemine dikkat çeken Başkan Köksoy, "Fedakarca görev yapan gazeteciler, insanlara haber ve bilgi akışını sağlama gibi çok önemli bir misyonu üstlenmektedir." Şeklinde konuştu

Gazeteciler adına konuşan Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı da, "İdarecilerimiz; devletin varlığını, gücünü, otoritesini ve şefkatini temsil etmekle birlikte devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmektedir. Bu program vesilesiyle başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz olmak üzere bütün idarecilerimizin gününü içtenlikle kutluyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Mustafa Çakmak Faruk Köksoy Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title