Haberler

Gazeteciler Gala Yemeğinde Bir Araya Geldi

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Derneği (ÇGC) tarafından Çan Termal Otel'de gala yemeği düzenlendi.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Derneği (ÇGC) tarafından Çan Termal Otel'de gala yemeği düzenlendi.

ÇGC Başkanı Hafize Akıncı, burada yaptığı konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenledikleri yemeği o dönem yaşanan hava muhalefeti nedeniyle ertelediklerini söyledi.

Cemiyet Yönetimi Kurulu olarak göreve geldiklerinden bu yana ülkenin çok önemli süreçlerden geçtiğini söyleyen Akıncı, 7 Haziran seçimlerinin ardından, 1 Kasım'da yeniden seçimlerin yapıldığını, bunun ardından 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne tanıklık ettiklerini belirtti.

Akıncı, " Çanakkale'mizin haberlerini hem ulusal basına hem de yerel basına taşıdınız. Bu inanılmaz ve kötü olaylarda basının bir kez daha ne kadar önemli olduğunu milletçe anlamış olduk. Son hafta ise merkez üstü Ayvacık ilçemizde depremler meydana gelmektedir. Şükrediyoruz ki bu felaketler ölümle sonuçlanmadı. Yine Çanakkale basını olarak günlerdir evlerine giremeyen arkadaşlar var bu kış şartlarında onlara kolaylıklar diliyorum." dedi.

Yemeğe Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Basın İlan Kurumu (BİK) Çanakkale Şube Müdürü Hasan Hüseyin Kemal, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Çanakkale İl Müdürü Murat Dereli ve cemiyete kayıtlı üyeler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Çanakkale Termal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title