Haberler

Gazeteci Zafer Mutlu'nun Babası Latif Mutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vatan Gazetesi’nin eski sahibi Zafer Mutlu’nun babası, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin kurucusu olan ve 91 yaşında hayatını kaybeden Latif Mutlu, Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Vatan Gazetesi'nin eski sahibi Zafer Mutlu'nun babası, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin kurucusu olan ve 91 yaşında hayatını kaybeden Latif Mutlu, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra iş, medya ve siyaset camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Vatan Gazetesi'nin eski sahibi ve Mutlu Dergi Grubu'nun Kurucusu Zafer Mutlu'nun babası, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin kurucusu ve Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Onursal Başkanı olan Latif Mutlu, 91 yaşında hayatını kaybetti. Mutlu için ilk olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde uğurlama töreni yapıldı. Ardından Teşvikiye Camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesi Mutlu'nun oğlu Zafer ve Serdar, gelinleri Nüket ve Yasemin, torunları Cem, Deniz ve Naz taziyeleri kabul etti.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, işadamları Sedat Aloğlu, Cem Boyner ve Bülent Eczacıbaşı, gazeteci ve yazarlar Hasan Cemal, Güneri Cıvaoğlu, Ertuğrul Özkök ve Doğan Hızlan, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Başbakan Yardımcısı Hüsemettin Özkan, Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan, İBB eski Başkanı Bedrettin Dalan ve sevenleri katıldı.

KILIÇDAROĞLU, LATİF MUTLU'NUN CENAZESİNİ TAŞIDI

Latif Mutlu için öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Namazın kılınmasının ardından helallikler alınarak dua edildi. Dua sonrasında Kılıçdaroğlu ve diğer katılanlar cenazeyi omuzlarına alarak cenaze aracına koydu. Ardından cenaze defnedilmek üzere Ulus Mezarlığı'na götürüldü.

Latif Mutlu hakkında düşüncelerini ifade eden Aydın Doğan, "Latif Mutlu beye Allah'tan rahmet diliyorum. Eğitime uzun yıllar güzel hizmetler verdi. Hatta hastalığının son dakikasına kadar sürekli çocuklarına eğitim için şunu da bunu da yapın diyerek ömrünü harcadı. Kendisini zaten yetişmiş bir eğitimciydi. Kendisiyle en son 1 yıl önce görüştüm. O zaman da benimle hep eğitimle ilgili konuştu. Aile içerisindeki tutumunun fazla bilmiyorum ama çocuklar da ona çok iyi evlatlık yaptılar. Oğlu Zafer 3 gün evvel çırpınıp duruyordu, yapabileceği bir şey yoktu. Allah rahmet eylesin" dedi.

Kılıçdaroğlu ise gazetecilerin Mutlu hakkındaki sorularının yanıtsız bıraktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vatan Gazetesi Zafer Mutlu Teşvikiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title