Haberler

Gazeteci-Yazar Talipoğlu "Polis Halk, Medya İlişkileri" Konulu Söyleşi Sundu

Emniyet personelinin bilgilendirilmesi amacıyla Gazeteci Yazar Tayfun Talipoğlu'nun katılımı ile "Polis, Halk ve Medya İlişkileri" konulu söyleşi düzenlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü MOBESE binası konferans salonunda düzenlenen söyleşiye

Gazeteci-Yazar Tayfun Talipoğlu ve polis memurları katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar, Tayfun Talipoğlu, "Emniyet Teşkilatının zor ama kutsal bir görev yaptığını söyledi. Talipoğlu, emniyet mensupları ile birlikte olmaktan onlarla böyle sıcak bir söyleşi ortamında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün madde bağımlısı çocukların rehabilitesine yönelik yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduğunu ve bu çalışmaların kamuoyuna duyurulması için gerekli çalışmaları yapmak üzere tekrar Gaziantep'e geleceğini kaydetti.

Talipoğlu, polislik mesleğinin zor ve meşakkatli olduğunu, polislerimizin vatandaşa öncelikle coğrafya, cinsiyet, din ve dil ayrımı yapmadan görevlerini yerine getirdiğini, bununda kimi zaman kolay olmadığının da altını çizdi. Talipoğlu, Basın mensuplarının da polisler gibi çok zor şartlarda görevlerini yerine getirerek, Polis Teşkilatı gibi kamu yararı için çalıştıklarını da ifade etti. Polisin milletin malını, ırzını koruduğunu ve bunda da başarılı olduğunu, yapılan güzel hizmetlerin halka yansımasında medyanın önemli bir unsur olduğunu kaydeden Talipoğlu, hem gazeteci hem de polisin kamuya

hizmet eden kamu yararına çalışan iki ayrı kurum olduğunu dile getirdi. Talipoğlu, demokratik ve hukuk devletinin en önemli unsurlarından birinin Polis Teşkilatı olduğunu söyleyerek, tüm polis teşkilatına başarılar diledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Tayfun Talipoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title