Haberler

Gazeteci Yazar Dilipak'tan Manisa Basın İlan Kurumu'na Ziyaret

Manisa Araştırma Derneği (MANADER) ve Ensar Vakfı Akhisar Şubesi’nin davetlisi olarak etkinlik ve konferanslar için Manisa’ya gelen Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Basın İlan Kurumu’nu (BİK) ziyaret etti.

Manisa Araştırma Derneği (MANADER) ve Ensar Vakfı Akhisar Şubesi'nin davetlisi olarak etkinlik ve konferanslar için Manisa'ya gelen Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Basın İlan Kurumu'nu (BİK) ziyaret etti.

Samimi bir ortamda BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz ve şube personeli tarafından ağırlanan Dilipak'a bu ziyareti esnasında MANADER Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Mertyürek ve yönetimi eşlik etti. Manisa'daki yerel basın başta olmak üzere Basın İlan Kurumu'nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren ve ziyareti için Dilipak'a teşekkür eden Şube Müdürü Tokgöz, sektörde 20 yılı aşan kişisel tecrübesini de işin içine katarak basın camiasına faydalı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Basın İlan Kurumu olarak Manisa'da beşinci yılımızdayız. Bu süreçte bir yandan kurumumuzun rutin kanuni görevleriyle ilgili iş ve işlemleri aksatmadan yerine getirirken 20 yılı aşan mesleki tecrübelerimiz ışığında daha fazla nasıl faydalı olabilirize kafa yoruyoruz. Her gün iyi ve yeni şeyler düşünmeye ve fırsat buldukça da bunları uygulamaya gayret gösteriyoruz. Hem kendimize hem kentimize hem de ülkemize daha da faydalı olabilmek için çabalıyoruz. İnşallah bunu başarırız. Nazik ziyaretiniz için sizlere de çok teşekkür ederiz" dedi.

Tokgöz, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'a meslektaşı Ergun Hiçyılmaz tarafından hazırlanan ve Basın İlan Kurumu Yayınları'ndan okuyucuların ilgi ve beğenisine sunulan "Basın İlanlı Asr-ı Hayat" adlı eseri hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Dilipak Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title