Haberler

Gazeteci Özkök'ün Acı Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazeden görüntüler - Hürriyet Gazetesi yazarı Özkök'ün kayınvalidesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün kayınvalidesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Hüdai Oral'ın eşi 90 yaşındaki Fatma Perihan Oral, tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenazeden görüntüler - Hürriyet Gazetesi yazarı Özkök'ün kayınvalidesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün kayınvalidesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Hüdai Oral'ın eşi 90 yaşındaki Fatma Perihan Oral, tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Özkök'ün eşi Tansu Özkök'ün annesi Oral bir süre önce organ yetmezliği şikayetiyle ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Oral, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Denizli'de Merkezefendi Mahallesi'ndeki evine getirilen Oral'ın cenazesi, ikindi vakti Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazede Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile aralarında Fatih Çekirge'nin de bulunduğu Ertuğrul Özkök'ün mesai arkadaşları da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ertuğrul Özkök Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title