Haberler

Gazeteci Özkök: Yusuf Yerkel'in Volesini Drogba Atamaz

Güncelleme:

Özkök, AK Parti'li Çelik'in, Yerkel'in darp raporu aldığına ilişkin açıklamasına "O voleyi Drogba bile atamaz" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan Akif Beki ile Baştan Sona programına katılan gazeteci Ertuğrul Özkök, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında Başbakan Erdoğan ile Soma'ya giden Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in, faciada hayatını yitiren bir madencinin yakınına tekme attığı görüntüleri eleştirdi. Özkök, Yusuf Yerkel'in 7 günlük darp raporu almasına ilişkin "O voleyi Drogba bile atamaz" dedi.

"ÇELİK'E TALİMAT VERİLDİĞİ BELLİ"

Özkök, görüntülerin yıllar geçse dahi hafızalardan silinmeyeceğini ifade etti ve Yusuf Yerkel'in 1 haftalık darp raporu aldığını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik'i eleştiri yağmuruna tuttu. Özkök, Çelik'e talimat verildiğinin belli olduğunu belirtti.

"SAVUNMAYIN KARDEŞİM, BİR KERE DE "HATALIYIM" DEYİN"

Özkök, Yerkel'in madenci yakınına tekme attığı görüntüleri yorumlarken "öfkelendiğini, Çelik'e saydıracağını" ifade ederek şöyle konuştu: "Başbakan'ın danışmanının bir vatandaşa tekme attığı şu görüntülere bakıp sinirlenmemek mümkün mü? Kusura bakmasın, Hüseyin Çelik'e -burada biraz öfkeleneceğim, biraz saydıracağım- belli ki talimat verilmiş "bunu savunacaksın" diye. Savunmayın kardeşim, bir olayda da "hatalıyım" deyin. Bu olayın savunulacak tarafı yok." dedi.

"DROGBA BİLE ATAMAZ O VOLEYİ"

Öfkelenen Özkök, sözlerine şöyle devam etti: "Bu fototoğrafı bundan 150 yıl geçse de kimseye anlatamazsın kardeşim. Hele hele biri bizi enayi gibi görüp," 7 günlük darp raporu aldı" diyor. Yapmasın kardeşim, herif öyle bir vole atıyor ki, neredeyse Drogba bile atamaz o voleyi." 

Programın sunucusu Akif Beki ise gerilen ortamı yumuşatmaya çalışarak, fotoğrafın kabul edilemez olduğunu fakat Yusuf Yerkel'in hatasını kabul etmesinin de önemli bir nokta olduğunun altını çizdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ertuğrul Özkök Hüseyin Çelik Ak Parti Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

AKPundefined:

BAŞBAKAN ERDOĞAN GERİSİ YALAN MORUK

11
14
yanıtYanıtla
Adınız Yazın TOSUNundefined:

ARKADAS ANLATMAYA GEREK YOK BEN OLSAM ANASINDAN DOVDUN PISMAN EDERDIM KIMSINIZLAN SATILMISLAR BASBAKANA YUH CEKECEKSIN ORASIMI KALDI

9
16
yanıtYanıtla
reisreis@mynet.com:

Tayyipin dezenfermasyon ekibi işbaşında gene...yazıp duruyorlar taayyip lehine.

15
8
yanıtYanıtla
cemundefined:

Özkök, elinden memesi alınmış çocuklar gibi aglıyor......kendisinin ve dogan holdingin saltanatı bitti sanırım ondan....

9
6
yanıtYanıtla
Cemilundefined:

cahil akpliler yorumlarınızı gülerek okuyoruz alt akıllar sizi

7
8
yanıtYanıtla
cemyucedagli@hotmail.com:

senin de kenini a-killi zanediyorsun ya ben de sana guluyorum hhh :)))

yanıt0
yanıt0
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

YENI SPOR SPIKERINIZ HAYIRLI OLSUN.

7
7
yanıtYanıtla
baÅ?niqim.salih1677@hotmail.com:

Özkök uçlü kovalisyon döneminde ürtülü imamhatiplilerin hakli yürüyüşlerinde polisler türbanlarınindan çekerken neden haklarini savunmiyordu bu halk senin o günlerini unutmadi

9
4
yanıtYanıtla
Adınız Yazınkapkaraundefined:

bu kadar amatörce tepki olur mu yahu gül geç sen politikacısın...bu yuhalanmayı göze alamıyorsan halkın arasına girmeyeceksin...

4
5
yanıtYanıtla
YIGIDO 1453 AUGUSBURGundefined:

ALMANYADA EN BÜYÜK YHUDU GAZETESINDE YAZIYOR ISMIDE BILD HÜKÜMETI VE DEVLETI KÖTÜLÜYOR YARADAN ISLAH ETSIN DERIM

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title