Haberler

Gazeteci Önder Aytaç Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Eski Polis Akademisi öğretim üyesi Önder Aytaç, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Bir dönem Polis Akademisi'nde öğretim üyeliği de yapan gazeteci- yazar Önder Aytaç, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

GECEYİ NEZARETHANEDE GEÇİRECEK

Aytaç hakkında, Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, "Devlet büyüklerini ve emniyet güçlerini aşağılamak ve tahkir" suçlamasıyla arama kararı bulunduğu ve bu karar doğrultusunda gözaltına alındığı bildirildi. Aytaç'ın geceyi havalimanı nezarethanesinde geçireceği sabah saatlerinde de Bakırköy Adliyesi'ne çıkarılacağı belirtildi.

DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Aytaç, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde makan odası dinlenerek sızdırılan Suriye tapesi soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Aytaç'ın bakanlıktaki güvenlik toplantısının dinlenmesinden daha önceden haberdar olduğu ileri sürülmüştü. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Önder Aytaç Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

ALİ:

BÖYLE ÖZGÜRLÜK OLMAZ AK PARTİYE OY VEREN BİRİ OLARAK DOĞRU BULMUYORUM:(

16
6
yanıtYanıtla
GazetecimobilWeb@haberler.com:

Yandaş yorumcu seniii.bırakın lan bu işleri.doğruları söyleyen gazeticilerin yakasından düşün.

8
6
yanıtYanıtla
avnimobilWeb@haberler.com:

Adamsin aytac bey...dogrulari yaz sen, Allah goruyor

7
7
yanıtYanıtla
trex44:

vatan hainliğinden yargılanmalı.

4
8
yanıtYanıtla
Davut:

Eller uzayın bilmem kaç milyon kilometre uzağındaki yıdızına uydu indiriyor bizimkiler 16 madenciyi bulmaktan aciz. . . . Buna rağmen pişkin pişkin kendi dertleriyle meşkuller. Başka işiniz yok mu Allah aşkına. Gidin işçi ölümlerini önleyin, ne biliyim zamları engelleyin.

8
2
yanıtYanıtla
RIZA:

Şu gelinen noktaya bakar mısınız?? . . Nerdennn nereye. Hani Numan KURTULMUŞ''''un biat etmeden önceki dönemlerinde bunlara bir lafı varya ''''''HARUN gibi geldiler KARUN gibi gidecekler. ''''''

8
2
yanıtYanıtla
kafa atarım:

isabet olmuş . lüzümsuz geveze haketmişti

3
7
yanıtYanıtla
ibilgili:

melunlar cezassını görmeli

5
5
yanıtYanıtla
kafa atarım:

özgürlük demokrasi bu işte. hukuk böyle olmalı . bizim prestijimiz devlet büyükleri korunmalı chp l, ilerin kafası almaz. saygı unutulmamalı

2
6
yanıtYanıtla
demokrat:

Yine mi gazeteci hapiste? Ne biçim demokraside yaşıyoruz. Göya bütün yürekten demokrat olan koyunlarda nasıl böyle faşist uygulamalara sevinirler, tam ahlak seviyelerini gösteriyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title