Haberler

Gazeteci Mehmet Baransu Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, haklarında yakalama kararı çıkartılan polislere destek için gittiği İstanbul Adalet Sarayı önünde gözaltına alındı.

Hakkında yakalama kararı olduğu öğrenilen gazeteci Mehmet Baransu, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde gözaltına alındı.



YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Gazeteci Mehmet Baransu'nun hakkındaki soruşturmalarda ifade vermediğinden dolayı yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Gece saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Mehmet Baransu burada emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

TWITTER'DAN DUYURDU

Mehmet Baransu gözaltına alındığını sosyal medya ağı olan twitter üzerinden "Gözaltına alındım" ifadelerini kullanarak duyurdu. Baransu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Gözaltına alındım. Darp edildim polisce. Çağlayandayım. Kumpas. Gözdağı. Usulsüz gözaltı, 4 polis darp etti beni çağlayan önünde. Kolum, belime darp. Dayak. Yuhh diyorum. 4 polis sürükleyerek, kolundan çekiştirerek beni karakolun içine darp ederek soktular."

İstanbul Adalet Sarayı'nda bir süre tutulan Mehmet Baransu emniyet mensupları eşliğinde adliyeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Mehmet Baransu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

İHSAN AKDEMİR:

SEN KIMSİN bu ülkede herkez haddını bılecek gazetecı ısen gazetecılıgını bıleceksın sen kım oluyorsun devletın güçlerıne karşı koyabılıyorsun sen kımsınkı devletın yargısını etkılemek istiyorsun polıslerde aslı görevını yapmasına engel olursan işte böyle tokatı yersın kabahat polısın degıl gazetecınındır hiç kımse devletten daha güçlü degıldir artık zorbalıga boyun egen eskı türkıye yok adıl kararlı otorıter demokrasıden yana YENI TÜRKIYE var onu kafana sok gazetecı aklını topla böyle ucuz kahramanlıkla gündeme gelemessın kanun ve nızamlara saygıyı ögrenkı bırdaha dayak yeme

61
10
yanıtYanıtla
Adınız YazınMUSTAFA:

sen bu vatana ihanet et ondan sonra çık mahsumum de bu türkiye senin ve senin arkandakileri çok iyi biliyor

32
15
yanıtYanıtla
Mustafa:

Bu adami hic hazetmiyorum.

15
31
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

sen çoktan hakettin bunu.

31
9
yanıtYanıtla
İyibilen:

Galatasaray forması giyip gitmesi ayrıca düşündürücü adam nasıl pravakatörlük yapacağını gayet iyi çalışmış senin bu oyununa Galatasaraylılar pirim vermeyecek umarım gözaltında biraz kendine çeki düzen verirsin.

29
10
yanıtYanıtla
milliyetçi muhafazakar:

Provokatör Dingil. Layık olduğun kodese girer ve inşallah bir daha çıkamazsın. İsrail ajanlığı yapıp, ülkeyi karıştırmak sana ne fayda sağlıyor anlat da bilelim. Efendilerin seni kukla gibi oynatıyor sen de kendini adam zannediyorsun.

25
12
yanıtYanıtla
eragir:

Tayyibin Türkiye''si hayvanları bırak insana saygı yok, Yuh artık daha da tayyip diyenlere...

11
25
yanıtYanıtla
adanalıorhans8070@gmail.com:

senin gibi dangalaklar olduğu müddetce tayyip kıyamete kadar iktidarda olur.haberi anladınmı yok..adam selfi cekiyo poz veriyo twet atıyo fotoğraf paylaşıyorrrrrrr ooğlummmmm..ne işşş????

yanıt0
yanıt0
mehmet kılıç:

adam gibi ol seni içeri almasınlar hayin seni

12
19
yanıtYanıtla
yunus:

darp ederlerken tweet yazıyorsun ya çok yeteneklisin

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title