Haberler

Gazeteci Latif Erdoğan Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

MHP'li Meral Akşener'in kaseti olduğu iddiasını dile getiren gazeteci Erdoğan, bindiği asansörde iki gencin saldırısına uğramış.

Katıldığı bir televizyon programında MHP'li Meral Akşener'in kaseti olduğunu iddia eden ve bu açıklamasıyla büyük bir tartışma başlatan gazeteci-yazar Latif Erdoğan, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzere geldiği binanın asansöründe iki gencin kendisine saldırdığını söyledi.

A Haber kanalının oto parkında saldırıya uğrayan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beklediğimiz bir şeydi ama bu kadar hafif atlatacağımıza ihtimal vermiyorduk. Aşağıda asansörde iki genç geldi, 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' dediler. Ben de 'siz kimsiniz' diyeceğim sırada üzerime hücum ettiler." dedi.

"ALNIMDAN VURULUNCA YERE DÜŞTÜM"

Erdoğan, kendini korumak için eğildiğini ifade ederek, "Alnımdan vurulunca yere düştüm. Ondan sonra üzerime hücum ettiler. Bir şeyler de bağırdılar ama anlayamadım ne dediklerini. Televizyonlarda yaptığımız konuşmalarda ve yazdığımız yazılarda hedef olduğumuz belli. Bu işi kimin organize ettiğini bilemeyiz." ifadelerini kullandı.

"HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN DE YAPILMIŞ OLABİLİR"

"Hedef şaşırtmak için de yapılmış bir saldırı olabilir." diyen Erdoğan, hukuki sürecin başladığını, soruşturmanın takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Meral Akşener Latif Erdoğan Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (242)

AliMobil-IOS:

Latif Erdoğan Yüksek Ahlaklı ve şahsiyetli bir adamdır

2
29
yanıtYanıtla
TURAN:

bence bu adamın kasetleri var bi araştırılsın

25
1
yanıtYanıtla
AKPULANN:

yaşını almış bir adama savunmasızken 2 gencin saldırması tam da akp düşmanlarına uyuyor.

1
24
yanıtYanıtla
GSLIYIM:

sen milletin karısına kızına iftira atarsan kaset dersen böyle dayağı yersin paralı militan latif erdoğan

24
1
yanıtYanıtla
komediMobil-ANDROID:

beter ol ahlaksız herif.

22
2
yanıtYanıtla
GUDURUKLAR:

PARALELCILIER GUDURMAYA BASLADILAR SECIMDEN SONRA SOKAKLARDA SALYALARIYLA GÖRECEYIZ

8
16
yanıtYanıtla
ramazan:

az bile ellerine saglık dövenlerin.

21
2
yanıtYanıtla
78kuşağı:

Bir yanda Ülkücü Harekete BAŞBUĞ olacak karakter, kapasite ve kaliteye sahip TÜRK HAYME ANASI diğer yanda ahlak yoksunu bir zavallı. . . . . yoruma gerek var mı?

19
4
yanıtYanıtla
hasan:

Seni et kıyma makinesinde kıysak, çöp sıkıştırma makinesinde ezdirsek kinimiz bitmeyecek

18
4
yanıtYanıtla
GSLIYIM:

oh be sonunda iyi olmuş diyorum. böyle iftiracıları böyle yapıcan bunların anladığı dil dayak

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 242 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title