Haberler

Gazeteci Ali Akgül Anıldı

Merhum gazeteci Ali Akgül, vefat yıl dönümünde meslektaşları tarafından Üçler Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Merhum gazeteci Ali Akgül, vefat yıl dönümünde meslektaşları tarafından Üçler Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

1964 yılında Bozkır'da dünyaya gelen Ali Akgül, genç yaşta başladığı gazetecilik mesleğini yaşam biçimi haline getirmiş ve yıllarca Konya ve Türk basınına hizmet ederek 11 Kasım 2007'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Dostları ölüm yıl dönümünde Ali Akgül'ü kabri başında dualarla andı.

1981 yılında Anadolu'da Bugün Gazetesi'nde başladığı meslek hayatını Yeni Meram, Hürriyet, Doğan Haber Ajansı, Finansal Forum ve Referans'ta sürdürdü. Son olarak Memleket Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. Bir süre Selçuk Üniversitesi Basın Müşavirliğinde editörlük görevinde bulundu.

Ali Akgül'ün emekli olduktan sonra Memleket yazı ailesine katıldığını belirten Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, "Gazetecilik heyecanını hiç kaybetmedi. Sürekli aktif, hareketli ve renkli bir kişiliğe sahipti. Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde Yönetim Kurulu üyeliğinde de bulunarak mesleğimize hizmet etmişti. Allah rahmet eylesin" dedi.

Daha sonra Adem Alemdar, Yusuf Gürbüz ve İsmail Detseli'nin Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarıyla program sona erdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bozkır Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title